Alle men’s fashion trends voor deze herfst en het najaar

Zo, en toen waren we in de herfst beland. Tijd om je kast eens open te trekken en te checken welke trendy items aangevuld moeten worden. We hebben het voor je uitgezocht, en er staan ons weer wat opvallende kleding trends te wachten. Zorg dat je erbij loopt volgens de laatste modetrends, en lees nu onze fashion special! Here we go!

Aardetinten en ruiten patronen

De populaire tinten voor dit najaar zijn bruin, blauw, grijstinten en andere goeie warme aardetinten. Daarbij mag de ruit print dit jaar zeker niet ontbreken. Dit is echt een supertrend. Probeer ook, zeker als je nieuwe kledingstukken koopt, te letten op opvallende details. Dit is echt een must deze herfst.

Wat gaan we nog meer zien deze herfst

Nou, echt van alles! We gaan er in snelvaart doorheen. Wat je gaat zien: sportieve jacks, leren jacks, kleding van duurzame stoffen, black on black outfits en in het algemeen: comfortabel zittende kleding.  Zelfs als je naar kantoor gaat mag je rekening houden met de preppy look, dus casual en zakelijk gecombineerd. Denk aan aan mooie nette jongingsbroek, gecombineerd met een mooi jasje. Als je niet naar kantoor hoeft kun je ook de athleisure trend aanhouden; vrijetijdskleding met een sportieve look. Dit ga je erg veel zien!

Warm, baggy en laagjes

Wat we ook weer terug gaan zien (zoals we ook eerdere jaren hebben gezien) is de gelaagde kleding. Dit blijft gewoon een hot trend. Dit zijn de hoodies, tracksuits en de chunky sneakers (mogen echt niet ontbreken), evenals de white fit jeans of pantalons. We gaan weer een beetje van de skinny-trend af, dus de broeken mogen weer wat wijder en wat meer baggy. En voor alle kleding geldt dat zwart en wit altijd wel blijven terugkomen als kleuren, naast de aardetinten dit seizoen.

Wat we natuurlijk ook veel gaan zien, zeker met de huidige gasprijzen, zijn de wollen gebreide truien en vesten, de bodywarmers, overblouses (ook weer met ruitpatronen) en natuurlijk de winterjassen, in verschillende lengtes – dus zowel de sportieve jacks als de parka’s. En denk ook zeker aan de sjaal om je outfit compleet te maken.

Wij hopen dat je zo weer een beetje bij bent. En natuurlijk wensen wij jullie allemaal een fijne en (hopelijk ook) warme herfst toe! En wil je een bijpassende coupe bij je outje? Neem dan contact op of maak nu online een afspraak bij Haarvisie.