5 keer de laatste modetrends voor mannen!

Nu eindelijk de zon wat vaker tevoorschijn komt is het tijd om een nieuwe garderobe samen te stellen voor de lente en zomer maanden. Wat zijn voor 2022 de nieuwe modetrends in mens fashion en mogen echt niet in jouw kast ontbreken? Wij hebben een lijst gemaakt zodat jij er bijloopt volgens de nieuwe Vogue!

1. Mouwloos de zomer door

Dit jaar geen geen last van gebruinde armen waarbij de afdrukken van de mouwen nog zichtbaar zijn. Tanktops, een spencer, een mouwloos colbert of een bodywarmer, je komt volgens de lookbooks overal mee weg in 2022!

2. Een gebreid vestje als jas

De afgelopen jaren heeft het klimaat een flinke omslag gemaakt. De ene week regen en kou tot de andere week vol droogte en zon. Ondanks die warmte koelt het in de avonden toch snel af. Deze mannen trend sluit precies aan op het weer in Nederland! De Cardigan Coat, beter bekend als: een gebreide vest. Wanneer het net te koud is voor een trui maar te warm voor een jas. Comfortabel en super hip!

3. Ruime, grote korte broeken

Ruil de strakke, korte short maar in voor de grote, ruime korte broeken! Dit is een must-have voor in je kledingkast, niet alleen fashionable maar ook nog eens comfortabel!

5. Een niet-zo-basic Chique Zwart pak

Wat vroeger niet gewaardeerd werd baant zich nu een weg door 2022, and we’re lovin’ it! Een zwart pak met een touch. Schrap de witte blousjes, stropdassen en nette schoenen, want nu mogen we het ook rocken met subtiele gympen of sandalen. En vergeet niet je favoriete accessoires daar aan toe te voegen! In 2022 laten we het “basic” steeds meer vrij.

Kan jij je al vinden in deze modetrends? Hopelijk helpt ons moodboard jou met genoeg inspiratie op te doen. In 2022 you can be your own style icon!