Kapsels voor mannen met inhammen

Een grote groep mannen heeft op een gegeven moment te maken met een terugtrekkende haargrens. Maar er zijn genoeg kapsels voor mannen met inhammen. De meest simpele en voor de hand liggende oplossing? Alles er af. Maar dat is helemaal niet nodig als je weet welk kapsel bij je past! Wij geven je namelijk graag advies over welke kapsels nog meer bij je staan ondanks de groter wordende inhammen. En het draait hier niet alleen om verbergen, maar ook accentueren!

Messy (+ Undercut)

De meest simpele manier is bijvoorbeeld om het haar langer te laten groeien en warrig te stylen. Zo kun je heel makkelijk de inhammen bedekken en het kost je maar een minuutje in de ochtend. Je kunt er ook nog voor kiezen om het alleen bovenop messy te laten en de zijkanten op te scheren. De zijkanten laat je geleidelijk opscheren, zodat de inhammen nog minder opvallen.
kapsels voor mannen met inhammen
Comb-over
Oke de plukken naar voren doen wellicht een beetje denken aan de Donald Trump methode, maar het kan ook op een moderne manier. Door bijvoorbeeld het naar voren stylen van je plukken bovenop verberg je de inhammen bijna volledig.
comb over mannen inhammen
Pompadour
In plaats van ze te verbergen kun je bij kapsels voor mannen met inhammen deze inhammen ook op een mooie manier accentueren. Dit doe je bijvoorbeeld met een pompadour. De grens tussen zijkant en bovenkant laat je precies vallen op de plek van de inhammen.
pompadour mannen inhammen
Geschoren scheiding
Kies voor de geschoren scheiding en draag je de rest van het haar 1 kant op. Hiermee bedek je in ieder geval al 1 inham. Je laat in de andere inham de scheiding scheren waardoor deze ook weg lijk te vallen.
geschoren scheiding mannen inhammen, kapsels voor mannen met inhammen

Meer lezen over herenkapsels en haarstyling

Kijk voor meer haar inspiratie eens op het Pinterest account van Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag.