Haar extensions bij kort haar

Heb je kort haar en wil je niet wachten tot het weer is aangegroeid? Ga dan voor een haarverlenging bij Haarvisie. Met haar extensions in kort haar kun je nog alle kanten op. Je krijgt het haar waar je altijd van gedroomd hebt. Langer, meer volume of met glamoureuze kleuren: niets staat je ultieme kapsel meer in de weg. Kort haar verlengen is onze specialiteit. Wij zijn niet voor niets verkozen tot Beste Hairextensions salon van heel Nederland!

haar extensions, hairextensions laten zetten, extension laten zetten

Hairextensions laten zetten

Wat is een haarverlenging precies? Wij verlengen jouw korte haar met strengen echt haar die gecombineerd worden met jouw eigen haar. Op deze manier krijg je heel eenvoudig een lang en vol kapsel. Je kunt ook tijdelijk je korte haar verlengen voor bijvoorbeeld een trouwfeest of andere speciale gelegenheid. Wij gebruiken verschillende soorten haar extensions in kort haar zodat we altijd aan jouw vraag kunnen voldoen.

hairextensions

Soorten haarverlenging

Het liefst verlengen wij kort haar met de beste hairextensions van Great Lengths. Great Lengths hairextensions zijn kwalitatief het beste en worden wereldwijd het meeste gebruikt. Door het korte haar te verlengen met deze haar extensions wordt de styling en verzorging veel makkelijker. De extensions voelen bovendien 100% natuurlijk aan en je kunt ermee doen en laten wat je wilt. Een andere mogelijkheid is onze Flip in Hair methode. In minder dan 1 minuut creëer je een compleet nieuwe look. Wil je slechts af en toe een haarverlenging, bijvoorbeeld voor een feestje of je trouwdag? Dan kan dat nu met Flip in Hair.

Kort haar verlenging advies

Het is essentieel, dat je de juiste kleur kiest zodat het resultaat zo natuurlijk mogelijk is. Vaak is één kleur niet voldoende om een natuurlijke look te creëren. Daarom combineren wij verscheidene kleuren tot wij de juiste mix hebben voor jou. Daarnaast is ook de exacte lengte belangrijk. Wil je haar tot op de schouders of tot aan je kont? Je kunt je korte haar verlengen met 20 cm, maar ook met bijna een meter. Het is belangrijk dat de lengte ook uitvalt, zoals jij het voor je zag. Wij geven je daarom een uitgebreid persoonlijk advies.

Kort haar verlengen bij kapsalon Haarvisie


Kies voor haarverlenging van dé expert, kies voor Haarvisie. Zoek je op internet op haarverlenging voor kort haar dan vind je talloze aanbieders. Garanties krijg je echter niet en het resultaat valt vaak teleur. Daarom doet Haarvisie het net even anders en geven wij je haar de VIP-behandeling die het verdient. Hoe we dat doen?

  • Haarvisie is een Great Lengths gold salon
  • Bij Haarvisie werken uitsluitend ervaren kappers en haarstylisten met de beste producten
  • Je krijgt professioneel en onafhankelijk advies over alle mogelijkheden voor het verlengen van je haar
  • Haarvisie behoort al jaren tot de beste Great Lengths Salons van Nederland
  • Wij nemen alle tijd voor je haarwensen en gebruiken uitsluitend de beste hairextensions van Great Lengths
  • Wij nemen alle tijd voor vragen en advies

Wil jij het haar waar je altijd van hebt gedroomd en doe je geen concessies aan de kwaliteit? Maak dan nu een afspraak bij dé experts van Haarvisie. Na één keer wil je niet anders. Je kunt ook eerst ons intakeformulier invullen. Hiermee kunnen we je van tevoren van een beter advies voorzien en alvast een prijsindicatie afgeven.

Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging