Dante couture extensions

Met de Dante Couture Extensions beschik je binnen 1 minuut over lang en vol haar. De Dante kun je vergelijken met zo’n 150 hairextensions en hij blijft jarenlang mooi.

Wil je lang en vol haar en heb je dat van nature niet, dan kun je kiezen voor de hairextensions van Haarvisie uit Rijswijk. In een ochtend of middag bezorgen we je het kapsel waar je altijd van hebt gedroomd en het resultaat is oogverblindend.

Wil je slechts af en toe een vollere of langere bos haar, bijvoorbeeld voor een feestje? Dan is er een oplossing: de Dante Couture.

Dante Couture: krijg binnen 1 minuut over een volle bos haar

De Dante Couture is een lichtgewicht haarstuk, dat je eenvoudig en onzichtbaar onder je eigen haar aanbrengt. Zo beschik je binnen een minuut over een langere of vollere bos haar. In tegenstelling tot extensions wordt de Dante Couture niet bevestigd aan je natuurlijke haar. Er komen dus geen microringen, vlechten of clips aan te pas. Hierdoor is de Dante Couture totaal onschadelijk voor je eigen haar, en is hij ideaal als je je haar tijdelijk wat rust gunt.

Dante Couture extensions beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren

De Dante Couture is beschikbaar in 3 verschillende lengtes, 2 structuren (straight en curly) en talloze kleuren. Zo zijn er meer dan 20 kleurvariaties, die naadloos aansluiten bij je natuurlijke haar. De hoeveelheid haar in de Dante Couture kun je vergelijken met zo’n 150 extensions. De vanaf-prijs ligt met 150 euro (excl. btw) echter een heel stuk lager. Bovendien zijn er geen terugkomende kosten. Waar je hairextensions om de paar maanden moet vervangen blijft de Dante Couture jarenlang mooi.

De haren in de Dante Couture zijn 100% human hair. Dit betekent dat je er alles mee kunt doen, wat je met je eigen haar doet, zoals: stylen, opsteken of krullen. In onze salon laten we je graag de mogelijkheden zien.

Eenvoudig en onzichtbaar aanbrengen met Miracle Wire haarverlengingssysteem

Nog een voordeel van de Dante Couture is zijn ingenieuze bevestigingssysteem. Je brengt de Dante eenvoudig en onzichtbaar aan met het Miracle Wire flip-in-systeem. Dit kost je minder dan een minuut tijd en je doet het eenvoudig zelf:

 1. Plaats de Dante op je eigen haar
 2. Trek met een puntkam je haar voorzichtig over de Dante
 3. Klaar ben je!

Het gewicht van je natuurlijke haar houdt de Dante netjes op zijn plaats, zelfs als je het opsteekt. Ook hoef je niet bang te zijn voor huidirritatie. De Dante is binnenin afgewerkt met een stoffen band, waardoor je geen last krijgt van een jeukende of prikkende hoofdhuid. Het Miracle Wire flip-in-systeem zorgt er voor dat je eigen haar onbeschadigd blijft. En omdat je het haarstuk eenvoudig verwijdert, loop je geen enkel risico op beschadigingen tijdens het slapen. Aan alles is dus gedacht.

Waarom kiezen voor de Dante Couture?

 • Als beste getest
 • 100% human hair
 • Ook mooi om op te steken
 • Beschik binnen 1 minuut over langer en voller haar
 • Onschadelijk voor je eigen haar
 • Onzichtbaar dankzij ingenieus Miracle Wire flip-in-systeem
 • Vergelijkbaar met 150 hair extensions
 • Eenmalige investering en jarenlang mooi
 • Mooi afgewerkte band dat jeuken voorkomt
 • Verkrijgbaar in 3 lengtes, 2 structuren en 20+ kleuren
 • Geleverd in handige plastic verpakking met een hanger, puntkam en reservedraad

Haarvisie levert Dante Couture Hair extensions in de volgende maten:

Soort
Dante Couture Hair – 12inch/30cm
Dante Couture Hair – 16inch/42cm
Dante Couture Hair – 20inch/52cm
Dante Couture Hair Bodywave – 16inch/42cm

Langere lengtes zijn mogelijk op aanvraag!

Ben je toe aan een nieuws kapsel? Kijk ook eens op ons Pinterest account voor meer haar inspiratie.

Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging