De beste Hairextensions

Haarvisie staat volledig achter de kwaliteit van de beste hairextensions van Great Lengths. Natuurlijk haarverlies bij extensions is gebruikelijk. Dit mag echter nooit meer dan 10% zijn binnen 4 weken. Is dit wel het geval, en gebruik je de shampoo en conditioner die wij geadviseerd hebben dan vervangen wij ze.

haar extensions, hairextensions laten zetten, extension laten zetten

De markt van hairextensions wordt overspoeld met vervalste producten. Deze zijn vaak afkomstig uit het midden Oosten. Door gebrekkige regelgeving worden de haar extensions op internet misleidend aangeboden als ‘100% Human Hair’ of ‘Remy Hair’. De kwaliteit is echter inferieur en de fabrikanten maken zich schuldig aan fraude. Haarvisie werkt uitsluitend met hairextensions van Great Lengths. Dit zijn de beste hairextensions, die er zijn. Deze worden wereldwijd het meeste gebruikt. De hairextensions van Great Lengths bestaan voor 100% uit natuurlijk haar en ze worden met de hand vervaardigd in Italië. Hierdoor krijgen ze het predicaat ‘Remy-kwaliteit’, de hoogste kwalificatie voor hairexentsions.

Hairextensions van Haarvisie blijven gegarandeerd mooi

Kies je bij Haarvisie voor de beste hairextensions van Great Lengths, dan garanderen wij, dat ze minstens 3 maanden gezond en mooi blijven. Veel van onze klanten hebben er zelfs 4 tot 5 maanden plezier van. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige haar extensions. Daarnaast krijg je uitgebreid verzorgingsadvies in onze kapsalon in Rijswijk. Ook kun je direct professionele verzorgingsproducten bestellen. Ook bij de juiste verzorging van hairextensions kunnen er plukjes uitvallen. Dit mag echter nooit meer dan 10% zijn binnen 4 weken. Is dit wel het geval, en gebruik je de shampoo en conditioner die wij geadviseerd hebben dan vervangen wij ze.

Haar extensions en verzorging

Koop je zelf verzorgingsproducten voor je hairextensions, gebruik dan geen producten op basis van alcohol. Het droogt je haar namelijk uit en vergroot de kans op klitten. Het is ook van belang, dat je shampoo en conditioner parabeen, sulfaat en fruitzuurvrij zijn. Zo niet, dan vervalt je garantie op je hairextensions. Jouw haar is belangrijk en je wilt het beste resultaat. Daarvoor ga je naar dé experts van Haarvisie. Ook als het gaat om de allerbeste hairextensions.

Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging