De SP lijn van Wella staat voor System Professional, zodat de heren met deze producten thuis net zo’n goed resultaat krijgen als wanneer ze in de salon zijn geweest. Daarom hebben wij nu een mooie aanbieding:

Bij aankoop van 2 producten, krijg je nu een Remove Tonic of Sensitive Tonic (t.w.v. €13,95) helemaal gratis!

Remove Tonic

De Remove Tonic van Wella SP is bijzonder geschikt voor een overgevoelige hoofdhuid. De tonic kalmeert de hoofdhuid, waardoor deze zachter aanvoelt en er gezonder uitziet. Heb je last van veel jeuk, roos, uitslag of schilfers op je hoofdhuid? Dan is de Remove Tonic met ginseng en betaïne zeer aan te raden. De tonic is zeer verdraagzaam voor de huid en dermatologisch getest.

Sensitive Tonic

Ook de Sensitive Tonic is zeer effectief voor een overgevoelige hoofdhuid, zeker wanneer deze jeukt en trekkerig aanvoelt. Als je last hebt van een gevoelige huid en je wilt je hoofdhuid zo zacht mogelijk behandelen, is de Sensitive Tonic zeer aan te raden. De tonic bevat Panax ginseng en betaïne om je hoofdhuid te kalmeren. De Sensitive Tonic is dermatologisch getest en heeft een grote verdraagzaamheid voor de huid.

Maak dus snel een afspraak of kom naar de salon om een van deze gratis tonics op te halen bij aanschaf van twee producten!