NIEUWE KOLESTON PERFECT (HAARVERF) MET ME+

Een van de meest baanbrekende innovaties in professionele haarkleuringen in meer dan een eeuw.

Pure Balance TechnologyTM en ME+TM zijn het resultaat van 7 jaar wetenschappelijk onderzoek naar kleuringen en meer dan 3000 geteste formules. Kleurresultaten zijn egaler, beter in balans en ogen natuurlijker, van de haaraanzet tot de punten. Voor een gelijkmatiger effect, meer controle over kleurhoogtes en tot wel 100% grijsdekking, zonder de werkwijze te wijzigen.

De kans op het ontwikkelen van een nieuwe allergie tegen haarkleuringen wordt tot wel 60 keer verminderd. De nieuwe haarverf is zacht, mild en eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een vloeiend effect. De consistentie is anders dan die van de vorige generatie en geeft jullie klanten een luxueus gevoel.

Haar verven naar een nieuw hoger niveau

KOLESTON PERFECT met ME+ is het eerste en enige professionele merk waar baanbrekende technologieën zijn ontwikkeld: Pure Balance TechnologyTM en ME+TM. Twee technologieën die bewezen levendige kleuren leveren en kleuring na kleuring minder schadelijk zijn voor het haar. Bovendien wordt het risico op het ontwikkelen van een nieuwe haarkleurallergie verminderd.

De Pure Balance TechnologyTM is een technologie die de vorming van vrije radicalen tijdens de kleuring minimaliseert door onzuiverheden, zoals metalen, in het haar te deactiveren. Vrije radicalen zijn tijdens de kleuring van invloed op de kleursamenstelling en zijn een belangrijke veroorzaker van schade aan het haar. Pure Balance TechnologyTM zorgt voor gelijkmatige kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans en beduidend minder haarbeschadiging, kleuring na kleuring.

Wij waren al uitermate tevreden over de huidige Koleston Perfect maar de aangepaste technologie geeft ons als color masters nog meer mogelijkheden om datgene te bieden wat onze klanten verdienen. Wetend dat de kleuren van aanzet tot de punten hun werk doen en wij erop kunnen vertrouwen dat het haar beduidend minder schade ondervindt en zelfs zachter aanvoelt geeft niet alleen ons maar ook de klant de ultieme kleur belevenis.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=A0JI_-lyKJU[/embedyt]

Meer lezen over haarstyling & lifestyle

Voor meer haar inspiratie bezoekt u ons op Pinterest.