Stoer! Dit zijn de mannen kapsels die je dit jaar overal zult zien

We hebben weer voor jullie gekeken naar de mannenkapsels voor 2023. Want welke kapsels gaan we dit jaar terugzien en waar moet je op letten als je voor een nieuwe look gaat? We verklappen alvast: dit jaar is ‘stoer’ het keyword; alle kapsels voor heren komen daar wel op uit. Daar gaan we dan, veel leesplezier!

De Man Bun

De man bun gaat dit jaar een comeback maken. Veel mensen houden ervan, hoewel er ook haters zijn. Het is nu eenmaal zo dat, bij sommige mannen, een mooie bun ongelooflijk sexy kan staan – dus die gaan we sowieso terug zien. Let op dat de man bun niet hetzelfde is als een top knot. De top knot was een paar jaar geleden heel even in, maar deze stijl heeft niet dezelfde vibe als de man bun. En de de top knot is ook dit jaar not done…dus laat je haar (inclusief zijkanten) nog even groeien en met een beetje geluk kun je dit jaar nog aan de echte bun.

Fades, fades en nog eens fades

Dan gaan we door naar de fades. Vorig jaar zagen we de fades ook in verschillende vormen terug in het straatbeeld; de low fades, de mid fades en de high fades. Of je het nou messy naar voren draagt met krullen of slick naar achteren. Een duidelijke fade of een zachte overgang – het kan allemaal.

De low fades gaan we dit jaar veel terug zien. Een heel klein stukje opgeschoren en daarna gelijk lengtes van het haar gemaakt. Of je dat nou naar voren draagt of naar achteren, in dit geval maakt het ook niet veel uit. Maak het gewoon eigen – op jouw manier die bij jou past. 

Je kunt verder alle kanten op!

Halflang haar, krullend of steil, slick of nonchalant, bouncy krullen of steil haar. Naar achteren met veel product of natuurlijk op laten drogen en weinig product. Alles kan in het straatbeeld van 2023.

Belangrijk: zorg ervoor dat je haar goed geknipt is en dat de juiste producten worden gebruikt. Maar voor zowel knippen als stylen ben je bij Haarvisie natuurlijk aan het juiste adres. Dus ben je geïnspireerd, maak dan vooral ook meteen je volgende afspraak bij Haarvisie!

We hopen natuurlijk dat jullie hier weer iets mee kunnen. Maak er een mooie stijlvolle lente van en veel plezier met het rocken van je kapsel!