Sebastian haarproducten

Nieuw in onze Sebastian Professional haarproducten collectie is de fantastische Sublimate crème. Deze crème is onzichtbaar en heel licht, maar geeft een prachtige glanzende finish aan het haar. Geen frizz, maar perfect in bedwang gehouden haren zo glad als kasjmier.

Hoe werkt dit Sebastian haarproduct?

Het in Sublimate gebruikte polymeer is flexibel en vormt een glad laagje om de haarvezel heen voor meer anti-frizz. Tegelijkertijd kun je het door de lichtgewicht formule de hele dag door steeds opnieuw aanbrengen. Sebastian Sublimate is een fijne en zachte crème die zorgt voor een zijdezachte finish zonder dat het haar wordt verzwaard. Sebastian Sublimate maakt je haar minder pluizig, houdt pieken onder controle en geeft het haar meer definitie.

Bekijk hier een aantal looks die je met Sublimate kunt creëren:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=B6dIiUK0PII[/embedyt]

Gebruiksaanwijzing Sublimate:
Föhn, krul of steil je haar. Breng vervolgens Sublimate aan op de handpalmen en verdeel gelijkmatig door de lengten en punten van je haar. Je kunt Sublimate de rest van de dag aanbrengen om je look te versterken.

Meer lezen over haarstyling & lifestyle

Wil je een nieuw kapsel, maar je weet niet wat. Kijk eens op het Instagram account van kapsalon Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag.