Rock & Ruddle haarborstels: nieuw product

We hebben ons Rock & Ruddle haarborstels assortiment uitgebreid met deze hele toffe Rock & Ruddle Metallic borstels! Deze topkwaliteit haarborstels zijn gemaakt van natuurlijk varkenshaar en verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en designs. Rock & Ruddle borstels worden gebruikt en verkocht in de beste salons van Nederland en België.

Rock & Ruddle

Dit haarborstel merk komt uit Engeland en is een groot succes. Voornamelijk vanwege de combinatie van kwaliteit en design. Ze zijn opvallend, maar ook nog eens zeer effectief en geschikt voor elk haartype. De makers hebben aandacht voor detail wat er in heeft geresulteerd dat warenhuizen, kappers en kapsalons van over de hele wereld deze borstels massaal aanschaffen.
Rock & Ruddle Haarborstels

Haarborstels van varkenshaar

Waarom is een borstel van varkenshaar beter dan synthetisch? De varkensharen zijn sterk en veerkrachtig. Ze borstelen de haren maar trekken er niet aan, zodat je je haren niet beschadigt. De natuurlijke haren hebben kleine schubbetjes die de natuurlijke olie van je hoofdhuid in zich opnemen en vervolgens verspreiden door je hele haar. Daarnaast stimuleert het varkenshaar je hoofdhuid, wat vervolgens weer zorgt voor een gezonde haargroei. Binnen elk bosje varkenshaar zit een nylon haar, deze zorgt ervoor dat klitten snel ontrafeld kunnen worden. De ideale combi dus voor gezond en glanzend haar.

Nu verkrijgbaar bij Haarvisie. Vraag ernaar bij je stylist of stuur ons even een mailtje, dan
leggen we hem voor u klaar bij uw volgende bezoek!

Meer lezen over haarstyling & haarverzorging

Kijk voor meer haar inspiratie eens op het Instagram account van Haarvisie uit Rijswijk.