Stijltang: Max Pro XS straightener

Stijltang

Ben jij op zoek naar een kleine/mini stijltang voor jouw korte kapsel of die je gewoon overal mee naartoe kan nemen? Max Pro stelt jou dan graag voor aan de compacte XS stijltang; ideaal voor in je handtas!

Wil jij dat jouw haar waar je ook bent altijd helemaal ‘on fleek’ is? Dan maakt de Max Pro XS mini jouw leven een stuk makkelijker. De Max Pro XS is een compacte professionele mini stijltang speciaal ontwikkelt voor kort haar maar is ook ideaal voor in je handtas of om mee op reis te nemen. De kleine platen laten een precieze vormgeving toe en maken het tevens mogelijk om dicht bij de haar aanzet te komen. Hierdoor leent de XS zich ook uitstekend voor de kroesharige onder ons.

De Max Pro heeft titanium platen

De Max Pro XS mini stijltang is voorzien van 100% titanium platen dat jouw haar voorziet van een optimale bescherming tijdens het stylen. De negatieve ionen-technologie zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten, wat een gezonde effect heeft op jouw haar. Hierdoor ontstaat er namelijk een natuurlijke glans en blijft het haar langer in model. De universele voltage zorgt ervoor dat je overal ter wereld jouw haar in je ‘favorite hairlook’ omtovert.

Veiligheid: De temperatuur van de Max Pro XS kan oplopen tot 220°C en is binnen 6 seconden klaar voor gebruik. De stijltang bedraagt: € 24,95

Meer lezen over haarproducten

Hairstyling

Voor nog meer haar inspiratie kunt u een kijkje nemen op het Pinterest account van Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag.