Ontdek het nieuwste kleur product: SHINEFINITY Color Glaze!

Ben jij op zoek naar langdurige en mooie glans? Maak dan nu kennis met SHINEFINITY. SHINEFINITY is een gloednieuwe innovatie van Wella Professionals. Meer weten? Lees snel verder!

Wat is SHINEFINITY Color Glaze nu precies?

SHINEFINITY is een ammoniavrije haarkleuring. Daarnaast is deze glanskleuring vrij van siliconen, vrij van droge alcohol, vrij van directe kleurpigmenten en vrij van dierlijke ingrediënten. Daardoor geeft SHINEFINITY Color Glaze minimale schade aan het haar, en zorgt het voor een optimale glans in het haar.

Lang blijvende en glanzender haarkleuring

Met SHINEFINITY krijg je een mooie, diepe en langdurige glans in je haar. SHINEFINITY behoudt het natuurlijke ‘virgin’ karakter van het haar, voor een gezond uitziende glans en een zijdezacht gevoel. Dit wordt bereikt door een speciale technologie waarop SHINEFINITY is gebaseerd, namelijk de exclusieve Balanced pH technologie, die de haarschubben glad maakt. Hierdoor is SHINEFINITY Color Glaze toepasbaar op ieder haartype en elke haarkleur.

Wanneer zou je SHINEFINITY moeten overwegen?

Eigenlijk kan iedereen voor een SHINEFINITY Color Glaze kiezen. Vooral als je snel last hebt van een doffe haarkleur, is dit product een goede keuze! Ben je voor een highlight behandeling geweest en wil je het haar tussendoor opfrissen met een toner? Dan is SHINEFINITY Color Glaze daar de perfecte oplossing voor! De formule licht de eigen natuurlijke haarkleur niet op. Hierdoor behoud je de oorspronkelijke haarkleur bij de haaraanzet!

Wil je meer weten over SHINEFINITY of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kleurbehandeling bij Haarvisie? Neem dan contact op, vraag ernaar in onze salons of vermeld het bij het maken van je afspraak!