Olaplex Bond Shaper

Olaplex introduceert Olaplex Bond Shaper, een revolutionair product in de haar industrie en wij zijn super enthousiast om er straks mee te mogen werken! Dit product maakt gebruik van een nieuwe technologische ontdekking waarmee je haar na een nacht slapen en een douche weer gewoon in dezelfde shape springt als direct na de behandeling. Dus je mooie steile haar is de volgende dag nog steeds steil! Dit product is weer een high-tech uitvinding van Olaplex van de bovenste plank. Wij leggen je uit hoe het werkt!

olaplex bond shaper

Kim K en Khloe’s blond, Emma Stone’s lichte lokken, Chrissy Tiegen’s honing kleurige golven, Ariana Grande’s funky ombre, allemaal radicale looks bereikt met weinig tot geen schade dankzij het Olaplex Bond Multiplier systeem. Sinds de invoering van Olaplex twee jaar geleden, is het mogelijk om het haar optimaal te beschermen tegen chemische behandelingen.

Olaplex 1 haarbehandeling

Olaplex heeft coloristen bevrijd en deze uitgedaagd aan de slag te gaan in een onbekend terrein. “Olaplex vult een gat dat elke colorist/stylist nodig heeft. Het geeft ons de kracht en dat is geweldig. Ik durf zeker een stap méér met Olaplex. Als klanten het onmogelijke willen, is het fijn om Olaplex te hebben.” “Het eindresultaat dat ik zie is glanzender, en het haar is veerkrachtiger. Het is echt een transformerend product. “

Olaplex 1, Olaplex 2 & Olaplex 3

Ondanks de grote voordelen, zoals minder haarbreuk, meer kleur opties en minder kroezend haar, duurt het proces in de stoel niet lang. Olaplex stap 1, de meest geconcentreerde oplossing van de 3 stappen wordt direct toegevoegd aan het bleekmiddel of kleur en daarna uitgespoeld wanneer de inwerktijd is verstreken. Vervolgens Olaplex stap 2, een verdunde crèmesamenstelling wordt aangebracht in vochtig haar voor 10-20 minuten. Dit wordt vervolgd door een shampoo, conditioner en vervolgens uitgespoeld. Klanten gaan naar huis met Olaplex stap 3, voor wekelijks thuisgebruik.

olaplex producten, Olaplex 1

Olaplex treatment

Het simpele maar effectieve proces heeft de behandeling populair gemaakt als een stand-alone dienst voornamelijk voor krullend haar. De Olaplex herstelbehandeling/treatment. Het is uitgegroeid tot een geweldige optie voor diegenen die afstappen van chemische behandelingen en terug willen naar de natuurlijke staat. Klanten zien duidelijke verbetering en kruldefinitie na slechts één toepassing.

olaplex producten, Olaplex 1

Olaplex 2

Stylisten zijn ook begonnen met Olaplex 2 te gebruiken als een multitasking tijdens het knippen, aangezien het product licht en geurloos is. Stap 2 wordt aangebracht in handdoek droog haar en blijft intrekken tijdens de knipbehandeling, zodat ook dan de haar kwaliteit wordt verbeterd. Wat maakt Olaplex zo uniek? De meeste andere producten bevatten siliconen of oliën. Olaplex gebruikt één werkzaam bestanddeel, een koolstofketen Bis-Aminopropyl Diglycol dimaleaat, die gebroken zwavelbruggen hersteld. Gebroken zwavelbruggen zijn het gevolg van schade door chemische behandelingen zoals kleur en- of straight behandelingen, maar ook door dagelijkse slijtage zoals warmte styling, blootstelling aan de zon en borstelen.

Olaplex Bond Shaper

Het bedrijf heeft nu zijn zinnen gezet op een revolutie in de chemische straight en permanent behandelingen met een gloednieuwe chemie die “Bond Shaper” genoemd wordt. De nieuwe dienst hervormt de banden van haar zonder warmte, siliconen, bewaarmiddelen, geuren of giftige chemicaliën. “Dit product gaat als een sloopkogel door de keratinebehandeling-industrie. Het werkt en wat geweldig is, is dat het veilig is.”

Je kamt de waterige oplossing (Bond Shaper) door droog haar en laat dit gedurende 10 tot 30 minuten intrekken. Afhankelijk van de gewenste steilheid. Geen warmte of tangen is nodig. Na het uitspoelen wordt is het haar vermoedelijk veel stijler en gezonder dan voorheen. Wil je graag golvend haar maar ben je de krultang krultang zat? Bond Shaper kan toegepast worden op permanent wikkels, die de gewenste textuur geven, beweging te geven.

Meer lezen over Haarstyling en over Olaplex 1 en overige producten