Nieuw bij Haarvisie: de Private Booth Experience

Wij doen alles om de beleving van onze klanten bijzonder te maken. Daarom hebben we bij de bouw van Haarvisie Wateringen een privéruimte gemaakt, de private booth. Hier kun je in alle rust en privacy genieten van je behandeling. Veel klanten hebben hun weg naar de private booth al gevonden. En de reacties zijn geweldig! In dit blogitem 4 redenen om óók gebruik te maken van de private booth. 

  1. Doorwerken tijdens je behandeling

Remote werken (thuiswerken) is steeds normaler. Met deze nieuwe manier van werken is efficiency belangrijker dan ooit. En hoe fijn is het dan dat je tijdens je behandeling lekker door kunt werken met je laptop op schoot (of op tafel natuurlijk). Vooral specialistische behandelingen, zoals een haarkleuring of keratinebehandeling, kunnen enige tijd in beslag nemen. De private booth geeft je de gelegenheid om rustig en geconcentreerd door te werken tijdens je behandeling. Laat het van tevoren ook zeker even weten als je de private booth wilt gebruiken om te werken. Dan houden onze stylisten daar extra rekening mee.

  1. Corona Proof behandeld worden bij Corona-angst

Haarvisie doet er alles aan om corona besmettingen te voorkomen. Sterker nog, wij gaan nog veel verder dan de regels en richtlijnen voor onze branche. Zo staan onze stoelen bijvoorbeeld niet 1,5 meter van elkaar vandaan, maar ruim 2 meter. Ook hebben we een nieuw ventilatiesysteem en touchless handdrogers. Dus we zijn eigenlijk al een corona-proof salon. 

Ondanks de maatregelen die we nemen merken wij toch dat sommige klanten wat angstig zijn voor Corona, en daarom nog wachten met het maken van een afspraak. Juist voor mensen met Corona-angst is de private booth dé uitkomst. In de private booth hoef jij je namelijk totaal geen zorgen te maken over Corona. Je bent alleen met onze stylist, dus jij kunt lekker in de stoel zakken en genieten van je behandeling. 

  1. Voor vrouwen met een hoofddoek

Voor vrouwen die vanuit hun geloofsovertuiging een hoofddoek dragen kan de kapper ongemakkelijk zijn. Want hoe doe je dat in een salon waar ook andere mensen of mannen aanwezig zijn? Voor een behandeling moet de hoofddoek toch een keer af. De private booth ontzorgt je direct! Hier hoef je je geen zorgen te maken over de ongemakken bij het afdoen van je hoofddoek. Met onze privéruimte is Haarvisie ook een kapsalon voor vrouwen met een hoofddoek. En wil je door een vrouwelijke stylist behandeld worden, dan kun je dit natuurlijk ook gewoon aangeven. 

  1. Maak er een date van met een vriendin

We zien elkaar steeds minder. En als je elkaar dan ziet heb je meteen veel om te bespreken. Hoe leuk is het dan dat je samen naar Haarvisie kunt komen om -naast het krijgen van een behandeling- lekker bij te kletsen in onze private booth. Maak er gewoon een date van! Wij zorgen wel voor de hapjes en de koffie, thee of prosecco, you name it! 

Zoals je leest, genoeg redenen om gebruik te maken van onze private booth in Haarvisie Wateringen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Meteen een afspraak maken? Dat doe je hier. Tot snel!