Over kapsalon Haarvisie Wateringen

Haarvisie Wateringen
Haarvisie is al 27 jaar een begrip in Zuid-Holland. Naast de vestiging in Rijswijk (regio Haaglanden) is Haarvisie sinds december 2020 ook te vinden in Wateringen (regio Westland).

Kapper Wateringen
Haarvisie Wateringen is niet zomaar een kapsalon in Wateringen. In tegenstelling tot ‘gewone kappers’, richten de haarstylisten van Haarvisie zich volledig op het aanbieden van een exclusief belevingsconcept. Het doel is om een ultieme beleving te bieden, en ons -net als in Rijswijk– volledig te richten op het creëren van het haar dat het beste bij de klant past.

High-end kapsalon
Haarvisie Wateringen is een salon binnen het hogere segment. Maar we willen vooral toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hebben we heel bewust keuzes gemaakt voor onze kapsalon in Wateringen. Geen boutique-achtige taferelen. Integendeel: we hebben alles gedaan om het huiskamergevoel in de salon te creëren. Dit hebben we gedaan met warme en natuurlijke kleurtinten, subtiele industriële elementen en sfeervolle accessoires. Onze klanten moeten zich vooral thuis voelen bij kapper Haarvisie Wateringen.

Onze filosofie en specialiteiten
Mooi haar is belangrijk. Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Bij kapsalon Haarvisie in Wateringen staat alles in het teken van het creëren van het kapsel dat het beste bij jou past. De ervaren stylisten van Haarvisie behandelen je in onze luxe salon met de beste producten. Zo krijgt jouw haar de VIP-behandeling die het verdient.

Onder de specialiteiten van de kappers van Haarvisie vallen complexe(re) behandelingen als:

Iedereen binnen Haarvisie steekt passie en energie in het kappersvak. Alles wordt eraan gedaan om constant beter te worden in de kleurtechnieken en in alle overige specialiteiten. De haarstylisten mogen zich Master Color Experts noemen. Ook zijn we, met recht, een gespecialiseerde Wella Color Master Salon en Olaplex salon.

We meten ons graag met de top binnen de kappersbranche. Dit leverde ons mooie nominaties en awards op. Zo zijn we eerder uitgeroepen tot beste kapsalon van heel Zuid Holland, beste digitale salon van Nederland en beste hair extensions salon. Mooie awards waar we supertrots op zijn!

Zoals je leest; Haarvisie is niet zomaar een kapper. Veel klanten zijn daarom ook bereid om een uur te reizen voor een behandeling.

Voor ons draait alles juist om onze klanten. Wij worden er echt blij van als onze klanten met een glimlach de deur uit lopen.

Haarvisie is jouw kapper, ook in Wateringen
Ben je op zoek naar de meest specialistische kapper in Wateringen? Kom dan langs bij Haarvisie Wateringen. Maak hier direct een (eerste) afspraak, doe de intake online of via WhatsApp of neem contact met ons op als je nog iets wilt weten over onze kapsalon of diensten.

Contact.

H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl

OPENINGSTIJDEN

RIJSWIJK

Maandag gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 20:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 8:30 - 17:00
Zondag gesloten

WATERINGEN

Maandag gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag gesloten
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 20:30
Zaterdag 8:30 - 17:00
Zondag gesloten
Reviews Haarvisie