Het uitzoeken van een nieuwe tas, wat zijn de opties en waar let je op?

Het borstzakje om je pennen, je visitekaartje en je telefoon in te bewaren; kan echt niet meer. Een volgepropt borstzakje is niet meer van deze tijd, en zeker niet elegant. Daarom kijken we in deze blog special van Haarvisie eens een keertje naar tassen. Je hebt schoudertassen, laptoptassen, koerierstassen, rugzakken, handtassen en nog veel meer. Kortom, veel opties als het op tassen aankomt. Wij pikken er 3 uit die we in deze blog zullen bespreken.

tassen blog pexels

Tassen zijn een fashion item

Tassen voor mannen zijn, net als sieraden, de nieuwste trend in de modewereld. Een tas kan ook veel zeggen over je persoonlijkheid. Er zijn verschillende tassen waar je uit kunt kiezen. Hierbij een aantal tips en keuzes die je kunt maken.

Voordat je een tas uitzoekt…

Je moet wel een paar dingen in gedachten houden voordat je een nieuwe tas uitzoekt. Ten eerste: waar ga je de tas voor gebruiken? is dat voor sport, werk, school of gewoon voor het afstylen van je outfit? Als je dit weet en besloten hebt waar je je nieuwe tas voor wilt gebruiken, kun je kijken naar de materialen. Moet het duurzaam zijn? Of gewoon luxe uitstralen?

1) De rugzak

De eerste tas die we bekijken is de rugzak. Ze zijn makkelijk, je hebt je handen vrij en door de gewatteerde riemen dragen ze fijn. Je kunt kiezen uit een soort jute, of kunststof. Welke stof je kiest, maakt in het geval van rugtassen in principe niet veel uit. Ga voor wat jij bij jouw stijl vindt passen. 

2) De koerierstas

Dan krijgen we de koerierstas. Deze zijn een geweldige optie als je veel spullen wilt vervoeren. Ze zijn perfect voor school of werk omdat ze omvangrijk zijn en je (dus) veel mee kunt nemen. Koerierstassen zijn vaak gemaakt van duurzame materialen, en ze hebben veel vakken. Je kunt op deze manier super georganiseerd op weg.

3) De laptoptas

Tot slot bespreken we de laptoptas. Laptoptassen zijn handig om je laptop overal veilig mee naartoe te nemen. Vaak zit er ook een slot op. Ze zijn zowel stijlvol, maar dus ook erg functioneel. Kijk wat bij je past zodat je stijl niet meer hoeft in te boeten.

We hopen je met deze tassenblog op weg geholpen te hebben.
Succes met het uitzoeken van je nieuwe tas!