Sieradentrends voor mannen 2022/2023

Niet alleen voor vrouwen zijn sieraden leuk, maar ook voor mannen. 2022/2023 heeft op het gebied van sieraden voor mannen heel wat te bieden. In deze blogspecial bespreken we alle trends voor mannen die willen shinen met sieraden, waarbij we ook de “do’ and dont’s” voor jou op een rijtje hebben gezet. Ready? Daar gaan we dan!

Armbanden voor heren

Als we het hebben over sieraden voor heren dan denk je al gauw aan armbanden, kettingen of horloges. Deze zijn de laatste jaren steeds duidelijker aanwezig in het modebeeld van mannen. De trend van de heren armbanden is op dit moment het combineren van verschillende armbanden. Of dit nou zilveren, leren, geknoopte of kralen armbanden zijn, alles valt te combineren. Dit geeft vaak een chique en stoere uitstraling. Kies er een paar die samengaan en doe ze gewoon om! 

Een zeer geliefd item is de zilveren armband. Dat is dan ook een blijvertje. Het straat luxe uit en bovendien past deze vaak bij elke outfit. Wat ook een trend is, is de schakelarmband en de ketting die jou uitstraling een boost kan geven zowel in goud of zilver. Het is belangrijk dat je naar de kleur van de huid kijkt en in de gaten houdt wat bij je past. Bij warme of rode tinten van de huid is het mooier om zilver te dragen. Bij de koelere tinten kan juist goud heel goed of zelfs de rosé kleuren.

Tegenwoordig zijn combineren van armbanden met kralen, hout en natuursteen, mineralen of halfsteen of zelfs zoetwaterparels erg in. Kies hiervoor uit wat bij jou past en vergeet niet dat je altijd meerdere tegelijk kan combineren. Kleuren kunnen goed samen. 

What about ringen?

De ringen die we dragen zijn vaak wat groot en grover. Mannelijk, stoer, met of zonder steen, kijk wat bij je past en hier geldt ook hoe meer hoe beter. En (voor de verloofde en getrouwde heren): je trouw- of verlovingsring mag natuurlijk niet ontbreken he!

Kettingen

Voor een ketting is er niet echt een bepaalde stijl. Over het algemeen zijn ze wel wat langer en hebben ze wel of niet een hanger. De schakels zijn wat grover of het zijn juist kralen. Kruisjes of bedeltjes mogen ook maar de biets zijn er ook nog steeds. Of het nou in zilver, goud, parels of kralen zijn, alles kan. Het kan een chique uitstraling geven, een kitscherige uitstraling of juist over de top! Wat we nu ook heel veel zien zijn meer de schakel armbanden en kettingen die vol zitten met strass stenen. 

Doe waar je je prettig bij voelt en wat goed bij je past! We hopen jullie wijzer gemaakt te hebben in de wereld van de trends van armbanden, horloges, ringen en kettingen.  En we hopen natuurlijk ook dat we jullie geinspireerd hebben, zo vlak voor de feestdagen. Succes!