Heb je krullen en wil je je haar kleuren? Let dan goed op wensfoto’s!

Even weer een keer een blog die niet gaat om trends, behandelingen of praktische tips. Dit keer willen we het hebben over het insturen van wensfoto’s bij kleurbehandelingen voor dames met krullen. Dit topic is voor ons onwijs belangrijk. Vooral omdat wij er altijd voor willen zorgen dat jullie verwachtingen op de juiste manier door ons worden gemanaged.

Krullen en een kleurbehandeling

Wij krijgen best vaak aanvragen van dames met krullen die graag een kleurbehandeling willen. So far so good! Want Haarvisie is een specialistische salon waar je, zeker ook met krullen, op de beste manier behandeld wordt door professionele color masters. Niet alleen voor normale kleurbehandelingen, maar ook voor complexe kleurbehandelingen, zoals kleurcorrecties.

Nieuwe klanten doen bij een kleurbehandeling altijd een intake. De intake kan online of door contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld via WhatsApp. Heel belangrijk hierbij is de wenskleur (door middel van een of meer wensfoto’s). We vragen namelijk altijd naar de gewenste kleur en het gewenste effect. Meestal sturen klanten hierbij dan een foto met het gewenste doel, zoals een foto van een celebrity of van (eerdere) klanten van Haarvisie.

Wensfoto’s bij krullend haar

9 van de 10 keer krijgen we -bij een intake- foto’s van een wenskleur van iemand met steil haar of haar waar een slag in zit; door middel van een krultang. En juist dit is de reden van deze blog. Kijk maar eens goed naar onderstaande foto galerij. Spoiler: dit is één en dezelfde haarkleur.

kleurbehandeling krullen

Zoals je waarschijnlijk al hebt opgemerkt aan de foto’s hierboven, is het kleureffect totaal anders bij iedere haarstijl. 

Daarom is deze blog onwijs belangrijk voor dames met een bos krullen. Heb je krullen of draag je vooral krullen, en wil je je haar kleuren? Stuur dan alleen wensfoto’s in van iemand met krullen, en niet van iemand met normaal haar of haar met een slag erin. Tot snel!