Heb je bij ons in de salon Great Lenghts hairextensions laten zetten? Ben je blij met de mooie, volle en lange lokken? Zorg dan dat dit blijvend is en verwaarloos jouw extensions niet! Hierbij 5 tips om je een handje te helpen.

Tip 1: gebruik de juiste shampoo

Een goede verzorging begint bij het wassen van je haar. Het is de basis voor de verzorging van het haar. Gebruik voor het wassen zelf uitsluitend hoogwaardige producten. Wij raden de shampoo en conditioner van Agadir Argan Oil aan. Deze producten voor dagelijks gebruik zijn sulfaat- en parabeen vrij en verzorgen tevens de hoofdhuid (shampoo): ideaal dus!

hairextensions zetten, hairextensions laten zetten, hairextensions salon

Tip 2: gebruik na het wassen altijd een conditioner

Gebruik hiervoor een professionele, voedende conditioner en breng deze geduldig aan. Kam eventuele klitten er vervolgens langzaam uit en zet nooit onnodig kracht. Breng geen conditioner aan op de aanzet van je haar, maar alleen in de lengtes en punten. Een hoogwaardige conditioner koop je bij ons in de salon.

Tip 3: hairextensions borstelen

Voor blijvend mooie extensions is het belangrijk dat je klitten voorkomt. De extensions moeten elke dag goed en geduldig worden geborsteld. Neem daarvoor de tijd en borstel zorgvuldig. Gebruik hiervoor een geschikte borstel, zoals de Tangle Teezer. Deze borstel ontklit het haar zorgvuldig en zorgt voor minder pluizig haar. Deze borstels zijn geschikt voor alle haartypes. Je hebt de borstel in verschillende leuke kleuren (ook bij ons in de salon trouwens)!

hairextensions zetten, hairextensions laten zetten, hairextensions salon

Tip 4: stylen

Het gebruik van een föhn en stijl- of krultang is geen probleem. Let wel op dat je dit niet te dicht op de extension-bontjes doet, deze kunnen losraken wanneer ze te warm worden. Gebruik ook altijd een bescherming tegen de hitte van de stylingtools. Bv. de Agadir Argan Oil Spray Treatment. Deze beschermt jouw haar tegen de hitte van je stijltang en föhn en biedt ook bescherming tegen de zon!

Tip 5: gebruik dagelijks een serum

Vooral als je een krul- of stijltang heb gebruikt, raden we sterk het gebruik van een serum aan. De alcoholvrije Agadir Argan Oil is rijk aan vitaminen en versterkt je haar. De genoemde producten van Agadir Argan Oil zijn te koop bij ons in de salon. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Wil je hairextensions laten zetten? Lees hier meer over over onze Great Lenghts hairextensions, maak een afspraak of vul ons intake formulier in.

Meer lezen over haarstyling & life style

Voor meer haar inspiratie, surf eens naar het Pinterest account van de beste kapper van Rijswijk.