Je haar is prachtig gekleurd in de kapsalon van Haarvisie in Rijswijk vlakbij Den Haag!

Je bent er trots op: het laatste wat je wil is dat het verkleurd. Wat kun je doen om verkleuring van het haar tegen te gaan? Haarvisie geeft tips.

Fanola shampoo: tegen verkleuring, kapsalon Den Haag

Tip 1: gebruik goede shampoo

Gebruik een goede shampoo die voor gekleurd haar bedoeld is. Wil je dat je geblondeerde haar, je highlights, een coupe de soleil, balayage of grijs haar niet een oranje of gele gloed krijgt? Zelf werken we in de salon met de No Yellow of No Orange shampoo van Fanola. Deze kost €13,95. Je kunt met deze shampoo tegengaan dat je haar door invloeden van buitenaf een andere kleur krijgt. Het is ideaal voor gebleekt, blond of grijs haar en bevat paarse pigmenten die ervoor zorgen dat er geen ongewenste gele tinten in het haar komen.

Rapid Resque: verzorg tegen verkleuring, kapsalon Den Haag

Tip 2: bescherm tegen hitte

Zon zorgt voor verkleuring van je huid én ook van je haar. Bescherm je haar dus met een hoed of gebruik een haarspray die een uv-filter bevat. De Rapid Rescue werkt als blow dry spray, verkort de droogtijd, conditioneert, geeft glans en beschermt tegen de warmte. Bij dik haar spray je een beetje Rapid Rescue op de borstel. Hierdoor glijdt hij gemakkelijk door het haar en verzorgt het direct de tussenlagen. In droog haar met veel volume kan dit product het volume kalmeren. Je kunt Rapid Rescue aanschaffen voor €31,95.

Keratherapy’s Deep Conditioning Masque, kapsalon Den HaagTip 3: bescherm tegen chloor en zee

De zee zit vol met zout en ook chloor is niet ideaal voor je gekleurde haar. Gebruik bijvoorbeeld een vochtinbrengend haarmasker van te voren om je haar goed te beschermen. Achteraf kun je je haar het beste direct uitspoelen met kraanwater. Gebruik Keratherapy’s Deep Conditioning Masque (€30,95) om je haar te beschermen. Dit is een intensief conditionerende behandeling, speciaal ontwikkeld om het haar te repareren, hydrateren, versterken en een prachtige glans te geven. Na het wassen verdeel je het masker door het haar en laat je het 8 tot 10 minuten intrekken. Je kunt voor extra intensiteit het haar afdekken met folie. Spoel het daarna goed uit.

Kapsalon Haarvisie, een van de beste kappers in de regio Den Haag geeft u graag advies voor een stralend goed onderhouden kapsel. Kijk voor meer informatie en tips in de blog op deze website.

Wil je je haar goed laten kleuren? Kom langs bij Haarvisie: maak een afspraak!

kapsalon Den Haag, kapper Voorburg

Meer lezen over haarstyling & lifestyle

Kijk voor meer haar inspiratie ook eens op het Instagram account van kapsalon Haarvisie uit (Oud) Rijswijk.