Beige blond is de haarkleur die iedereen staat

Als we het over blond haar hebben, hebben we het vaak over warme of koele kleuren. Bij warmblond kun je denken aan honingkleurige goudblonde tinten, terwijl koel meestal vertaald wordt naar platina, as- en ijsblonde tinten. Welke kleur jou het beste staat, hangt af van je de ondertoon van je huid en de kleur van je ogen. Maar de juiste tint vinden, dat kan nog best lastig zijn. Voor degenen die het echt niet meer weten, zou beige blond wel eens de perfecte tint kunnen zijn; deze haarkleur staat namelijk bijna iedereen.

Fail proof blond

Dat zit namelijk zo; hoewel blond haar vaak óf warm, óf koel is, is beige blond geen van beide. beste kappers Den HaagOf allebei – het is maar net hoe je het wil bekijken. Beige blond, ook wel nude of zand blonde genoemd, is namelijk een mix van verschillende blond tinten die elkaar als geheel complimenteren. En dat maakt deze haarkleur een super geschikte en natuurlijke optie voor mensen met zowel een warme (gele, olijfkleurige) als een koele (roze) ondertoon in hun huid. Fail proof, want zo weet je bijna zeker dat deze kleur ook jou goed staat.

Switch it up

Hoe low of high maintenance beige blond is, dat hangt dan wel weer af van je natuurlijke haarkleur. Vooral brunettes en dames met zwart haar moeten bereid zijn om flink wat tijd door te brengen in de kappersstoel om hun haar te laten oplichten. Maar dan heb je ook wat. Beige blond is namelijk niet alleen een heel mooie en draagbare haarkleur, het is – dankzij de neutrale ondertoon – ook nog eens het perfecte canvas voor als je toch weer eens iets anders wil. Vanaf beige blond switch je namelijk heel snel naar zowel warme, gouden tinten als koelere kleuren..

We geven toe; beige staat niet bekend als de meest spannende of aantrekkelijke kleur. Maar als haarkleur werkt beige wonderbaarlijk goed. 

Haarvisie: beste kappers regio Den Haag

Haarvisie is een van de beste kappers in de regio Den Haag. Voor een goed haarkleur advies bent u bij Haarvisie in Rijswijk aan het juiste adres.

Meer lezen  over het kleuren van haar

Haarstyling

Kijk voor meer haar inspiratie ook eens op het Instagram account van kapsalon Haarvisie uit Rijswijk.