5 redenen waarom Wella haarverf onze favoriet is

Wij werken al jarenlang vol tevredenheid met de haarverf van Wella. Wij creëren hiermee de nieuwste trends, van klassiek tot creatief. Wella heeft schitterende tinten voor bruin en blond haar. En ook voor koele en warmte tinten. Ga jij voor een volle, diepe kleur? Of ga je voor een zachte touch? Het is allemaal mogelijk met Wella haarverf! 

‘De puurste kleur ooit’

1. Breed assortiment aan kleuringen
Wella heeft een breed scala aan kleuringen. Zo zijn er permanente, semi-permanente, oplichtende en ammonia-vrije haarkleuringen. Daardoor is ons kleurenassortiment ook compleet!

2. Keuze uit 2 series permanente kleuringen
De permanente haarkleuringen van Wella bestaan uit 2 series, (1) Koleston Perfect en (2) Illumina Color. Deze zijn beide prachtig en wij werken er graag mee. Alleen je uitgroei bijwerken of het gehele haar kleuren? De keuze is aan jou!

Koleston Perfect is de puurste kleur ooit, met ME+ technologie. De kleuring biedt 100% grijsdekking en pure gebalanceerde kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans. Ook brengt deze haarverf minder schade aan het haar, kleuring na kleuring. 

Illumina Color kleurt niet alleen het haar, maar laat het ook stralen. Illumina is een luxe, transparante, 100% grijsdekkende haarverf. De verf geeft een natuurlijk eindresultaat  en zorgt voor haarkwaliteit én haarbescherming. De kleuringen van Illumina kunnen ook als glossing worden gebruikt. Ideaal dus!

3. Toners van Wella
Ook over de toners van Wella zijn wij lovend! De Color Touch collectie bestaat maar liefst uit 6 series. Hierdoor kan je altijd een mooie kleur creëren. Witblond, grijs, fel of zacht roze, as bruin of blauw haar? Het kan allemaal! 

De semi-permanente kleuringen (toners) van Wella bevatten geen ammonia. De kleuring is zacht voor het haar en geeft veel glans. Ideaal voor klanten die hun kleur regelmatig willen veranderen, want de toners zijn uitwasbaar. De toners zijn niet 100% grijsdekkend. Er zit echter wel een serie bij die de grijze haartjes tot 70% grijs dekt. Deze serie is voor klanten die nog niet klaar zijn voor een permanente haarkleuring. Ze hebben ook overal aan gedacht!

4. Balayages en Highlights
De mooie balayages en highlights die wij maken zijn mede mogelijk door de bleach van Wella! Of je jezelf nu subtiel wilt uitdrukken of echt een statement wilt maken, Wella heeft een volledige collectie bleach producten. Hiermee kunnen wij iedere techniek creëren. Zowel voor het kleuren van het gehele haar, een deel van het haar of voor folie- en freepaint technieken. Hierdoor kunnen wij als Color Masters onze vakmanschap tonen met ieder sunkissed, balayage en highlight resultaat!

5. Kleur-nabehandeling
Last but not least, de Wella kleur-nabehandeling. Deze gebruiken wij na iedere kleuring, als het haar is uitgespoeld. Het is een ‘lichtgewicht’ product wat wordt aangebracht bij de wasbak en vervolgens weer wordt uitgespoeld na 5 minuten. Speciaal ontwikkeld om het kleurproces te sluiten. Het product beschermt de kleur en geeft heel veel glans!