3 x inspiratie voor jouw favoriete najaarslook!

Het is weer echt herfst, dus ook voor onze vrouwelijke lezers is het weer tijd om inspiratie op te doen. Wat zijn de trends voor de herfstdagen en het najaar? En welke looks kun je daarbij creëren met je haar? In dit item willen wij jou inspireren. Dus we kijken in deze blog naar drie hot-and-happening looks, van Haarvisie, voor jou! Veel leesplezier.

De shades van dit seizoen

We maken dit najaar echt een statement. Het zal allemaal draaien om rijke, levendige en natuurlijk ogende kleuren. Denk aan chocoladetinten, maar ook om natuurlijke zanderige tinten en warme natuurlijke bruintinten. Een natural look is na dit seizoen niet meer hetzelfde. En gelukkig beschikt jouw favoriete salon over alle expertise om dit ook bij jou voor elkaar te krijgen. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe dan een intake of maak online een afspraak bij Haarvisie.

Mirror Lights Chocolate

Bij deze klant draaide alles om het creëren van een natuurlijke koele basis met zachte en subtiele dimensies. In de afbeelding zie je het eindresultaat. Hoe we dit hebben gecreëerd?

Mirror Lights Chocolate

Stap voor stap hebben wij het volgende gedaan:

1) Highlights
We zijn begonnen met het oplichten rond het gezicht. Hierbij hebben we, diagonaal door het achterste gedeelte van het haar; een paar highlights aangebracht.

2) Roots
We hebben een donkere root color aangebracht op het achterste gedeelte van het haar. Rond de gezichtscontour hebben we een lichtere root color gebruikt.

3) Tone
Om de basiskleur koeler te maken, hebben we de donkere root color uitgestrekt tussen de highlights. Na de volledige ontwikkeling van de kleur, hebben we het haar uitgespoeld. Vervolgens zijn we overgegaan op het tonen van het haar.

Sandy blonde

Heb je snel last van een doffe haarkleur? En wil je hier iets aan doen zonder je natuurlijke op te lichten? Dan hebben wij een nieuw product waar we laaiend enthousiast over zijn: Shinefinity. Bij de klant hieronder hebben wij Shinefinity gebruikt om met schaduwen meer dimensie te geven aan de zanderige natuurlijke tint. Hierbij hebben we een mooie overloop van donker naar licht gecreëerd. 

Sandy blonde

Natural brunette

Ben je een natuurlijke brunette? Dan is dit seizoen het moment om je haar een upgrade te geven met mirror lights. Bij de klant hieronder is de root touch up verbeterd met een eigentijdse kijk op grijsdekking. We hebben een warme natuurlijke bruine tint gecombineerd met burned amber. Zo hebben we licht aan het haar toegevoegd om tot een rijkelijke warme look te komen. 

natural brunette

Zoals je hebt gelezen en hebt gezien is er veel mogelijk. Alle mogelijkheden dus om er dit seizoen helemaal trendy bij te lopen met het haar van je dromen. Neem contact met ons op of maak online direct een afspraak. Tot snel!