2 Kleurtrends die deze zomer helemaal terug zijn!

Niet heel lang geleden hadden we het over de kleurtrend van het moment; expensive blond. Deze maand voegen we daar nog twee trends aan toe: Sandy Blonde en Rich Brown. Wat deze trends zijn lees je in deze color blog special!

Sandy Blonde

Soms zijn zelfs je mooie blonde lokken toe aan een nieuwe en spannende touch. Dat snappen we! Helaas is blond weer moeilijk te behalen en zorgt het “ineens donkerder” gaan vaak voor een beetje spijt. Donker haar is namelijk weer moeilijk terug te krijgen naar zijn natuurlijke lichte kleur. Wil je toch een voorproefje? Dan hebben we gelukkig Sandy Blonde. Een zandkleurige blond; dat voelt donkerder en meerdimensionaal dan je huidige tint! 

Het voordeel van Sandy Blonde is dat het elk moment weer klaar is om terug te keren naar zijn oude kleur. Geen spijt dus!

Deze look was al een trend in de jaren 60 & 70, Jane Birkin, Sharon Tate en Farrah Fawcett zijn een mooi voorbeeld van de donkere, zanderige blondines.

De moderne versie van 2022 laat toch wel een wat meer subtiel gelaagd kapsel zien met de focus op de kleur. Als je een lichtere haarkleur hebt en naar iets donkerders wilt, zorg er dan voor dat je je blonde goud vult, zodat het blond niet groen wordt.

Om de kleur van Lily-Rose Depp na te bootsen heb je veel highlights nodig, gevolgd door twee glossen. De eerste glans zou een subtiele schaduw moeten vormen gevolgd met een zacht gouden glans in een lichtere toon. Prachtig om iedere blondine een subtiele twist te geven!

Nog niet helemaal overtuigd omdat je toch voor iets donkerder wilt gaan? No worries, Rich Brown is dan zeker iets voor jou!

Rich Brown

Ieder jaar maakt bruin haar weer een come back wanneer we richting de koudere maanden gaan. Niet heel gek, want Rich Brown is de warme kleur die je huid knuffelt! Wil je dimensie in je haar of juist een effen kleur?

Je kunt beginnen met een single-proces kleur. Als je weinig tot geen grijs haar hebt kun je een semi-permanente kleur gebruiken. Mocht je iets meer grijs haar hebben dan raden we je aan een permanente kleuring te gebruiken met volledige grijsdekking.

Met een haarkleur of glans in een proces kan dezelfde prachtige klassieke look worden benadrukt zoals je bij Hailey Bieber ziet! De kleurverandering samen met de gladde textuur zorgen voor gezonde en levendige look.

Rijk Bruin, Donkere Chocolade of Vol Hazel…er zijn super veel manieren om deze prachtige lokken te beschrijven omdat het ook veel variaties kent. De rijke en diepe kleur is niet alleen voor de koudere maanden maar straalt ook (lees: zelfs) in de zomer!

Dat waren de 2 nieuwste color trends voor nu. Meer trends? Hou de blog van Haarvisie in de gaten. En wil je zelf een van deze trends rocken? Dat kan! Neem contact op met Haarvisie, doe een online intake of maak meteen een afspraak