Trendalert: dit is de haarkleurtrend van het moment!

Als we het hebben over trends zal nooit iets écht uit de mode raken. Tegen de tijd dat we bijna zijn vergeten dat we met een bepaalde coupe hebben rondgelopen steekt hij ineens weer de kop op! Vooral haarkleuren weten zich goed in te prenten op onze herinneringen. 

Niet zo gek dus dat het kleuren van je haar een dynamische trend blijft, elk seizoen vraagt om nieuwe geuren en kleuren! De populairste trend van dit moment is, als het op kleur aankomt, toch wel ‘expensive blond’. Wat dit is en waarom expensive blond helemaal hip is lees je in deze special.

Expensive blond, wat is het?

Expensive blond is een rijke, blonde warme haarkleur…of nouja, eigenlijk is het een combinatie van verschillende blondtinten; door highlights, lowlights en balayage. Zo krijg je een heel natuurlijk en geraffineerd effect met een multi dimensionale uitstraling. Je kunt hierbij denken aan toonaarden als goud, honing, karamel, toffee en zand.

Expensive blond geeft een zacht contrast, dus het haar krijgt minder schaduweffecten zonder dat er één vaste kleur is.

Krijg de expensive blond look die het beste bij jou past

Wil je de expensive blond trend rocken? Maak je dan geen zorgen, want hoewel de naam anders doet vermoeden, hoeft de behandeling helemaal niet ‘expensive’ te zijn. Belangrijk is dat je de expensive blond look krijgt die het beste bij jou past. En gelukkig weten de specialisten van Haarvisie binnen no-time wat het beste bij jou past. 

Samen met jou kijken we eerst naar je haar. Vervolgens krijg je uitgebreid advies, waarna we ook -samen- de juiste kleurtinten bepalen. Dan gaan we aan de slag met de behandeling en voor je het weet loop je helemaal trendy de deur uit. Meer weten over onze kleurbehandelingen? Neem dan even contact op of neem een kijkje op onze specialiteiten pagina.