Agadir Argan Oil

Agadir Argan Oil bevat 100% pure, gecertificeerde Argan olie, die wordt onttrokken uit de zeldzame en exotische Argan boom. De shampoo en conditioner, maar ook de pure olie, werken verzorgend voor het haar en ook voor een droge, geïrriteerde hoofdhuid.

Argan olie is een van de zeldzaamste oliesoorten in de wereld. Argan olie wordt geperst uit de vruchten van de Argan boom (Argania Spinosa), ook wel bekend als Marokkaans ijzerhout. De levensduur van de boom ligt tussen 125 en 450 jaar en pas na 40 tot 60 jaar is de boom in volle bloei.
Het vergt een zeer arbeidsintensief proces om de schaal en de vruchten te pletten vóór het persen van de olie tot amberkleurige olie. Het kost minstens 1½ dag om 1 liter te produceren.

Na duizenden jaren ervaring zijn de voordelen van Argan olie nu wetenschappelijk bewezen. De voordelen zitten voornamelijk in een combinatie van onverzadigde vetzuren (o.a. linolzuur) met de herstel- en beschermingsfunctie van het epitheel, maar ook de rijkdom aan vitamine E en hele sterkte anti-oxidanten.
Argan olie bevat ook squaleen, een zeer hydraterende substantie die huidverschilfering normaliseert, vandaar het zeer effectief is om Argan olie in haarverzorgingsproducten te gebruiken.
Agadir Argan Oil werkt met 100% pure Argan olie, waardoor de zeer verzorgende werking voor het haar en de hoofdhuid maximaal wordt benut.

Eigenschappen van Argan olie:

  • Trekt snel in het haar
  • Werkt vochtvasthoudend en huid- en haarherstellend
  • Rijk aan vitamine E, natuurlijke anti-oxidanten en essentiële vetzuren
  • Mooie, natuurlijke gouden kleur

Staat u product niet in de webwinkel ? stuur dan een mail naar info@www.haarvisie.nl met het gewenste product

Agadir_Argan-Oil-Hair-treatment

Agadir Argan Oil        
Dagelijkse (leave-in) haar olie, rijk aan vitamine E. Deze alcoholvrije olie zorgt voor prachtig zacht en glanzend haar.100% pure and gecertificeerde Argan olie. Repareert, verzacht en versterkt droog, pluizig en chemisch behandeld haar. Reduceert droogtijd met 40%. Verzorgt droge, geïrriteerde hoofdhuid.


Agadir_Argan-Oil-spray-treament
Agadir Argan Oil Spray Treatment
Deze spray zorgt voor glanzend haar en beschermt het haar tegen warmte bronnen zoals de föhn, stijltang en de zon. 100% pure en gecertificeerde Argan oil. Repareert en voegt elasticiteit toe aan droog, beschadig en pluizig haar. Reduceert de droogtijd met 40% en geeft het haar een prachtige glans.


Agadir_ArganOil-shampoo-en-conditioner-


Agadir Argan Oil Shampoo & Conditioner

Heerlijke geurende, zachte shampoo en conditioner voor dagelijks gebruik. Beide producten zijn sulfaat en parabeen vrij en zeer zacht en verzorgend voor beschadigd en/of geverfd haar. De shampoo en conditioner zijn tevens geschikt bij de behandeling van hoofdhuidproblemen.


Agadir_Argan-Oil-mousse

Agadir Argan Oil Mousse
Heerlijke geurende, zachte mousse, die het haar wat meer volume geeft en een lichte versteviging. De mousse geeft droog, beschadigd haar een mooie glans. De mousse biedt tevens bescherming tegen de hitte van een föhn of stijltang en luchtvochtigheid.
Agadir_Argan-Oil-moisture-masque-met-keratine

Agadir Argan Oil Moisture Masque
Zeer rijk, verzorgend masker voor beschadigd of zeer droog haar. Het masker voegt elasticiteit en glans toe aan het haar. 100% pure, gecertificeerde Argan Olie, verrijkt met keratine, bevat anti oxidanten en vitamine E. Verzorgt, verstevigt en voegt glans toe. Sulfaat vrij.


Agadir_Argan-Oil-spritz-styling-finishing-spray-236-ML

Agadir Argan Oil Spritz Styling Finishing Spray
Een non-aerosol Styling Finishing Spray, die het haar verstevigt en een mooie glans geeft. De Spritz is gemakkelijk uit te kammen en plakt niet. Ideaal voor alle haartypes. Verrijkt met antioxidanten en vitamine E. Verrijkt met antioxidanten en vitamine E.Agadir_Argan-Oil-volumizing-finishing-spray

Agadir Argan Oil Volumizing Finishing Spray
Met trots presenteren wij de Agadir Volumizing Hair Spray. Deze verzorgende Hairspray geeft zowel glans als volume. De spray heeft een snelle droogtijd en is vochtbestendig. Ook is de spray verrijkt met agadir Argan olie, en heeft daardoor een hele aangename geur.Agadir_Argan-Oil-Daily-volumizing-shampoo

Agadir Argan Oil Daily Volumizing Shampoo
Verrijkt met Argan Olie en panthenol, antioxidanten en vitamine E geeft deze nieuwe shampoo het haar volume en verzorging. Dit product is hierdoor zeer geschikt voor dunner, minder voluptueus haar. Sulfaat en parabeen vrij, veilig voor gekleurd haar.Agadir_Argan-Oil-conditionerTHIS

Agadir Argan Oil Daily Volumizing Conditioner
Verrijkt met Argan Olie en panthenol, antioxidanten en vitamine E geeft deze nieuwe conditioner het haar volume en verzorging. Dit product is hierdoor zeer geschikt voor dunner, minder voluptueus haar. Sulfaat en parabeen vrij, veilig voor gekleurd haar.

Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging