Wie herkent het niet!! Bijna 50 en die volle mooie bos en lengte in je jongere jaren zijn nu verdwenen!!!
Ik heb echter van alles geprobeerd maar ik moest er ook nu aan toegeven dat het nooit niet wordt zoals voorheen… Ik was opzoek naar haar extensions dat een natuurlijke pijnloze, gewichtloze, gevoel geeft!
Op een dag zie ik de vriendin van mijn dochter met een prachtige bos haar mooie gezonde lengte!! Dit was ooit mijn haar in mijn jongere jaren…..Nooit geweten dat zij extensions droeg van Haarvisie!!
Ik bel naar Haarvisie en wat een klantvriendelijkheid….. het voelde voor mij meteen goed! Maar ik was wat huiverig over extensions … omdat ik zelf geen goede ervaring met extensions had in het verleden bij andere kappers dat van alles beloofde maar uit eindelijk een teleurstelling werd!
Ik kom bij Haarvisie binnen….. met een heerlijk gevoel… wat een klantvriendelijke welkom… een prachtige zaak… met professioneel personeel, zij verplaatsen zich helemaal in de klant, wat een professioneel haar kleur specialist en een topper in hair extensions..dat eerlijk advies geeft!! Dat Is waar Haarvisie voor staat…
ik heb prachtige extensions, dankzij Haarvisie… ik heb weer dat haar waar ik zo naar uitkeek… zoals toen.. in mijn jongere jaren…
Haarvisie dank je wel….. ik raad een ieder aan om zeker kennis te maken met Haarvisie…
En gebruik te maken van hun professionele diensten op hoog niveau!!!

Jaisrie Maghoe mei 29, 2021