Keratine behandeling arrangement

Half Lang
Keratine behandeling van Keratherapy * €250,- €275,-
Toeslag voor dik of extra lang haar/kroeshaar €25,- €25,-
Extra toeslag black hair v.a. €50,-

De behandeling duurt tussen de 2 en 3 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. Wanneer halflang haar bijvoorbeeld heel erg fijn is, kan het zo zijn dat de behandeling net zolang duurt als voor kort haar. Is het haar dikker dan normaal dan zal de duur van de behandeling juist langer zijn. We passen de prijs aan op de duur van de behandeling.

* Na afloop van een normale keratine behandeling krijg je twee hoogwaardige
verzorgingsproducten – ter waarde van € 55,00 – mee naar huis voor de nabehandeling.

Keratine behandeling prijs en kwaliteit

Keratine is een zeer duur product. Het is echter zeer belangrijk om genoeg te gebruiken voor het resultaat. Wij doen absoluut geen concessies aan de kwaliteit van onze keratine behandelingen en dus ook niet op de gebruikte hoeveelheid keratine. Jouw haar is onze belangrijkste focus en wij vinden het essentieel dat je na een keratine behandeling er ook zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom krijg je na afloop van een behandeling twee hoogwaardige verzorgingsproducten – ter waarde van € 55,00 – mee naar huis voor de nabehandeling.

Keratine behandeling bij Haarvisie

De behandeling voedt je haar op natuurlijke wijze en voegt geen chemicaliën toe. De behandeling is formaldehyde vrij. We beginnen met het wassen van je haar om je haarschubben te openen. Vervolgens maken we je haar voorzichtig droog en brengen we de keratine pluk voor pluk aan. Doordat we hierna een folie aanbrengen op je haar kan de keratine nog beter intrekken. Na 5 minuten spoelen we de overtollige keratine er uit. De behandeling eindigt met een keratherapy masker om de haarschubben te dichten. Het is belangrijk om hierna nogmaals overtollige keratine uit te spoelen. We föhnen en kammen je haar zodat je meteen het eindresultaat kunt bewonderen.