Keratine behandeling

Met de keratine behandeling van Haarvisie wordt krullend haar weer glad, zacht en glanzend. Breng je krullen eindelijk perfect in model.

Keratine behandeling, kapper Voorburg, Kapsalon Voorburg

Keratine behandeling krullen

Heb je krullend haar, dan is het lastig om dit in model te brengen. Je kunt relaxers of chemische middelen gebruiken, maar daarmee loop je het risico op beschadigingen. Kies liever voor een keratine behandeling voor krullen van Haarvisie. Het voedt je haar op natuurlijke wijze en zorgt voor een natuurlijke krul.

Keratine behandelingen worden vaak in een adem genoemd met straighten, om stug en pluizig haar steil te maken. Dit beeld klopt niet, want keratine doet niets anders dan beschadigd haar herstellen. Heb je krullen die je moeilijk in model brengt, of is je haar beschadigd door overmatig verzorgen? Maak dan een afspraak voor een keratine behandeling voor krullen bij Haarvisie. Wij maken je haar weer glad, zacht en krullend.

Wat is de keratine behandeling voor krullen?

Keratine is een lichaamseigen proteïne, die onder andere in je haar, huid en nagels zit. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Zo’n 88% van je haar bestaat uit keratine, maar het neemt af als je het intensief föhnt, verft of relaxed. Met een keratine behandeling voor krullen van Haarvisie vervang je de verloren gegane proteïne. Zo wordt je haar weer zacht en gezond én herstel je je krullen.

Keratine behandeling voor krullen herstelt op natuurlijke basis

Het grote voordeel van keratine is dat het een lichaamseigen product is. Je kunt het daarom gebruiken bij elk haartype en onder alle condities. Dit maakt de behandeling bijzonder effectief voor:

 • Haar dat door zon, zee en chloorwater is beschadigd
 • Geverfd, gepermanent of gestraightened haar
 • Van nature pluizig en weerbarstig haar

Keratine behandeling voor krullen: keratherapy

Wat de beste behandeling is voor jouw haar adviseren we graag in onze salon. De keratherapy behandeling is formaldehyde vrij. Een keratine behandeling voor krullen duurt tussen de 1,5 en 3 uur en dit hangt af van de lengte en de dikte van je haar. De stappen zijn als volgt:

 1. Wassen van je haar met een hoogwaardige shampoo. Dit opent de haarschubben voor de keratine.
 2. Voorzichtig drogen van je haar
 3. Plukje voor plukje aanbrengen van de keratine
 4. Afdekken van het haar met folie, zodat de keratine goed intrekt
 5. Uitspoelen en overtollige keratine verwijderen
 6. Aanbrengen van een keratherapy masker, zodat dat de haarschubben weer dichtgaan
 7. Nogmaals uitspoelen, föhnen en kammen
 8. De behandeling is klaar en je kunt het resultaat in de spiegel bewonderen

In tegenstelling tot veel behandelingen bij andere kapsalons hoeft de keratine dus niet 2 a 3 dagen in te trekken. Je bent dezelfde dag klaar.

Blijvend mooi resultaat

Krullend haar dat behandeld is met keratine blijft zo’n 2 a 3 maanden mooi. Goede verzorging is daarbij essentieel. Was je haar de eerste 24 uur na de behandeling niet. Draag het los en gebruik ook geen elastiekjes of clipjes. Zo kan de keratine optimaal intrekken. Gebruik voor de beste verzorging van je haar professionele producten. Je koopt ze in onze salon en we kunnen je meteen adviseren wat het meest geschikt is voor jouw haartype. Na de behandeling krijg je een professionele shampoo en conditioner mee naar huis. Voor dit pakket – ter waarde van 55 euro – betaal je niets. Droom jij van een bos krullend haar, dat glanst van gezondheid? Verwen jezelf dan met een keratine behandeling voor krullen, door dé experts van Haarvisie. Je haar wordt weer zijdezacht, voelt glad aan en valt prachtig in model.

Afspraak maken
Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging

Afspraak maken