Reviews van Noël:

Heb goede ervaring met haar visie .
Kom Voor haar knippen en wordt altijd goed en naar mijn zin geknipt.
Gezellige salon altijd lekker een cappuccino.
Helemaal top

Annie Meershoek de Vries mei 29, 2021

Erg fijne ervaring! Al jaren mijn kapper en ik ik zou het niet anders wensen. Vakkundige specialisten en een onwijs fijne en gezellig vibe!

Roy Van der Kroft mei 29, 2021

Uitstekende en zeer professionele kapsalon. Je wordt altijd vriendelijk verwelkomd, ontspant zeer door de hoofdmassage aan het begin van je beurt en je komt met energie naar buiten om je kapsel aan de wereld te laten zien.

Julius oktober 24, 2020

Na met mijn krulhaar regelmatig ‘verknipt’ te zijn door allerlei kappers, ontdekte ik dat Haarvisie niet al te ver bij me vandaan zit en dat de salon erg goede recensies krijgt. Ik ben onlangs voor het eerst langsgeweest en ben enorm tevreden. Eindelijk zit mijn haar goed en vanuit hoe het nu in model gebracht is, kan het weer groeien zodat het alleen maar beter wordt. Erg blij mee, goed advies, kapper Noel had zich al helemaal ingelezen in mijn vraag en had goed advies. Ik ga niet meer naar een andere kapper!

Nicole Gommers februari 24, 2020

Alweer een paar jaar geleden, moest ik voor mijn eerste bezoek moest ik een foto opsturen. Toen ik kwam, lag er een voorstel voor een passend kapsel en een goede kleur. Helemaal top. Ik ben super blij met de aanwijzingen om mijn haar zelf bij te houden. Met elke wens wordt rekening gehouden en elke keer ga ik weg met een goed geknipt en gekleurde haren. En dat blijft goed zitten tot de volgende afspraak. De vriendelijkheid straalt ook van de andere leden af. Kortom voor mij is er maar één die mijn haar mag knippen: Noël van Haarvisie.

Marja Kuntze februari 21, 2020

Great place to get your hair cut! I’ve been going here for the last three years and definitely recommend it :) It is not the cheapest, but they make up for it with great skill and fashion sense. The service is the best I’ve seen, they are friendly, kind and make you feel like part of the family. They also give great advice about hair style and maintenance, so definitely worth a visit!

Davide Gatti november 21, 2019

Perfekte snit ,bruching,topwerk.dank u wel Joell.

Speciaal gekomen uit Belgie ,voor herhaling vatbaar !

Rita van Brakel september 9, 2019

Excellent hairdressers. After visiting more than 5 other salons in Den Haag I finally found Haarvisie. I have been going here for over 2 years now. They are excellent. I always get a good cut and colour. Nice friendly relaxing atmosphere. Highly recommend.

Allison Wallace juni 21, 2019

Ik ga al jaren met veel plezier naar haarvisie, altijd bij Noël of Maria. Maandag model (korte kapsels) gezeten voor Jarlin, superblij mee. Mijn krullen vallen weer geweldig, dank je wel Jarlin, top gedaan!

Carla Reijerse februari 21, 2019

Vandaag weer bij de beste kapper van Nederland geweest! Jarlin heeft mijn haar supergaaf gekleurd en Noël heeft mijn haar weer prachtig geknipt! Ben zo blij als een klein kind en ultiem gelukkig met het prachtige resultaat! Echte vakmensen die met liefde hun beroep uitoefenen en de klant in de watten leggen! Superblij en gelukkig ! Hartstikke bedankt en tot snel weer! Groetjes en een dikke kus

september 25, 2018

Normaal ga ik voor kleuren bij Gina en knippen/fohnen bij Noel. Deze keer bij Jarlin geweest.
Super blij met het resultaat. Jarlin je mag me vaker kleuren/knippen/fohnen. Mijn haar zat echt super!!!!!!!

mei 11, 2018

Bij Haarvisie kom je niet alleen voor je haren, maar ook voor de ervaring. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet en krijg je een kopje koffie of iets anders te drinken aangeboden. Tijdens het wassen van je haar krijg je een heerlijke hoofdmassage en kom je tot rust met de rustige muziek op de achtergrond.
Jamal is de eerste die sinds lange tijd mij een goed shaping haarproduct heeft kunnen verkopen. Daarnaast brengt hij niet alleen mijn haar in model, maar ook mijn baard. Top vent! En de prijs, daar hoef je het echt niet voor te laten :)

mei 1, 2018

Vandaag 19-04-2018 weer geweest kom er al een aantal jaren ga nooit meer ergens anders naartoe en zoals persoonlijk is de behandeling weer perfect gelukt de behandeling van knippen en pinkdream kom er nu om de 6 weken om het bij te houden ik raad jullie dan ook aan bij mijn vrienden gr.Diana

mei 1, 2018

Ik ben zo blij met mijn nieuwe haar! Ondanks alle strubbelingen die ik heb met mijn ziekte en medicijnen. Noël doet altijd mijn haar en weet het er altijd wat van te maken. Door mijn medicijnen wordt de kwaliteit van mijn haar steeds minder.

december 20, 2017

Vandaag dinsdag (11/12) bij jullie geweest. Super bedankt voor mijn mooie red head!!! En voor het knippen en fohnen, thanks Noel, lieve baardman. Ben echt weer blij met mijn haar. Tot de volgende kleur/knip beurt xxx

december 11, 2017

Mijn eerste behandeling bij Noel is mij zeer goed bevallen. Vooraf werd er met getoonde interesse en ruim de tijd mijn wensen doorgenomen. Eindelijk een kapper die naar mijn zin het gewenste model heeft geknipt! Noel, je hebt een nieuwe tevreden klant erbij, bedankt!

januari 18, 2017

Gisteren ben ik geholpen door  Noel. Kleur is supermooi geworden, erg bij mee en fijn geholpen door Noel en ik kreeg wat handige tips om zelf ook thuis te proberen met de krultang. Vond het attent dat ze allebei ook rekening hielden met mijn naderende trouwdag! Gewoon heel fijn geholpen en liep weer blij en met een fris koppie de deur uit.

december 16, 2016

Met of zonder afspraak altijd. Heerlijke koffie tijdens het wachten en je knipbeurt. En de haartjes altijd weer in het model dat je wenst. Ga zo door!

oktober 14, 2016

Voor het eerst bij haarvisie geweest en het was goed bevallen! Ik werd netjes ontvangen en even de tijd genomen om door te spreken wat ik met mijn haar wilde. Vervolgens geheel naar wens geknipt in een prettige sfeer en door een vriendelijke kapper (Noel) die absoluut weet wat hij doet. Tot de volgende keer!

oktober 12, 2016