Reviews van Noël:

Top service en leuk gekletst. En zoals gewoonlijk weer uitstekend geknipt

Joris Spaans september 26, 2023

Het ontvangst voelt als een warm bad.
Altijd een heerlijk kopje koffie bij binnenkomst en een vriendelijk praatje.
Het haarvisieteam denkt altijd met je mee, als je niet precies weet wat je wilt qua haarkapsel. Ze geven eerlijk hun mening, wat bij je past en wat niet bij je past.
Daarom ga ik ook al jaren naar deze kapper! Jij toch ook?

Andy Cooman september 25, 2023

Inmiddels kom ik al aardig wat jaartjes bij Haarvisie. Elke stylist is een pro in haar/zij/hun vak! Voor mij is Noël een uitblinker als stylist, hij heeft inzicht qua kleur (wat bij je huid en haar past) en ook voor de coupe kan je blind op hem vertrouwen!

Caroline Vrolijk april 24, 2023

Ik ben heel prettig geholpen door Noël. Preceis wat ik zoek: een kapper die weet om te gaan met mijn dunne, fijne haar met slag. Ik ben heel goed geadviseerd, fijn geknipt en gestyled. Echt een aanrader voor goede en persoonlijke aandacht wat ik vaak mis bij kappers!

Mèlayla Groenhuijzen december 25, 2022

Ik wordt altijd super fijn geholpen. Je komt altijd binnen met een warm welkom, daarna een lekkere wasmassage en vervolgens stylen.
Elke keer weer (al jaren!) super tevreden met het resultaat.
Ik heb zelf een haartransplantatie gehad en toen me haar weer begon te groeien ben ik bij Haarvisie super geadviseerd en geholpen tot het kapsel wat ik nu heb en zeer tevreden en zelfverzekerd mee ben!

Roy Waarts september 9, 2022

Na een tijdje te zijn weggeweest ben ik weer blij om terug te kunnen zijn en mijn haar door Noël te laten stylen.
Naast dat mijn haar weer heel fijn zit vind ik het van toegevoegde waarde dat deze kapper nog weet wat we 3 jaar geleden besproken hebben, dit geeft aan dat je geen nummer bent maar dat er oprechte interesse is in de klant.
Ook met mijn verjaardag een appje ontvangen, hoe leuk!
Natuurlijk, het gaat om het kapsel maar daar ben ik nog nooit in teleurgesteld dus die kleine dingetjes hebben toegevoegde waarde, chapeau! Je gaat weer blij de kapsalon uit, zoals het hoort.
Dank je wel Noël.

Vera Vorkink september 7, 2022

Al een aantal jaar kom ik af en aan bij Haarvisie. De stylist, Noël die mij altijd helpt, is enorm vakkundig en snapt als één van de weinige mijn haar! Mijn haar was altijd beschadigd, maar met de juiste tips en trics van Noël is mijn haar weer gezond. Ik kom altijd graag en ben altijd tevreden als ik vertrek. Zou Haarvisie aan iedereen aanbevelen.

Kelly Groenheide juni 18, 2022

Gister mijn eerste ervaring met Haarvisie gehad en ik ben heel erg tevreden. Ik wilde deskundigheid en dat heb ik gekregen. Het begint bij het appcontact waarbij je voorafgaand de behandeling vertelt over de status van je haar, de geschiedenis en wat je wensen zijn. Beetje onwennig want ik heb niet eerder een kapper gehad die daar zo geïnteresseerd in was. Maar nu wist kapper Noël, die mijn haar deed, goed in te spelen op wat er wel en niet mogelijk was. Kreeg eerlijk, uitgebreid en deskundig advies. Voel me serieus genomen, gezien en verzorgd en mijn haar zit mooi en voelt goed. Aardig personeel, mooie salon. Ik heb er de extra kilometers en centen echt wel voor over.

Kaajal Bachoe juni 1, 2022

Wat een fantastisch bedrijf . Bij binnenkomst weten ze mijn naam al . Je wordt warm verwelkomd en kan zelfs verse munt thee of gemberthee krijgen . Normaal wordt altijd gevraagd wat voor kapsel ik wil maar bij deze kapper krijg je echt deskundig advies wat bij jou en jouw stijl past . Ook krijg je tips hoe je het best je haar kunt verzorgen . Ik ben goed geholpen door Noël en zal zeker terugkomen .

Frank Dingler juni 1, 2022

Super mooie zaak !!!

Joyce Tinga november 24, 2021

Zoals altijd zit mijn haar weer prima in model, dank!

Kevin van der Valk november 15, 2021

Superfijne en zeer professionele kapper. Ik kom er al jaren met plezier. Voornamelijk behandeld door absolute toppert Noël, altijd gezellig! Niet voor niks dat ze award na award binnentrekken alsof het niets is. :)

Sander Zuiderwijk oktober 29, 2021

Ik ga het liefst naar Haarvisie! De medewerkers van Haarvisie nemen de tijd voor je. Het is een luxe ervaring en daar ben ik gek op! Ga zo door!

Margriet Oranje oktober 6, 2021

Een afspraak is altijd een feest, start met een heerlijke massage, lekkere verse muntthee en eindigt met een moderne nieuwe look!

Guido Hemelraad juli 17, 2021

Elke maand is het weer een feestje om bij Haarvisie langs te komen om mijn haren te laten stylen. Het is niet alleen het altijd perfect stylen wat Jamal voor mij doet maar ook de vriendelijkheid, gezelligheid en luxe waarin het geheel van Haarvisie is verpakt. Ook koop ik al mijn haarproducten alleen bij Haarvisie, want als je eenmaal echte kwaliteit gewend bent dan wil je niet meer anders! Als vaste klant in de afgelopen 25 jaar hoop ik op nog weer 25 jaar hier elke maand op bezoek te mogen komen.

Preet Mahabir juni 30, 2021

Heb goede ervaring met haar visie .
Kom Voor haar knippen en wordt altijd goed en naar mijn zin geknipt.
Gezellige salon altijd lekker een cappuccino.
Helemaal top

Annie Meershoek de Vries mei 29, 2021

Erg fijne ervaring! Al jaren mijn kapper en ik ik zou het niet anders wensen. Vakkundige specialisten en een onwijs fijne en gezellig vibe!

Roy Van der Kroft mei 29, 2021

Uitstekende en zeer professionele kapsalon. Je wordt altijd vriendelijk verwelkomd, ontspant zeer door de hoofdmassage aan het begin van je beurt en je komt met energie naar buiten om je kapsel aan de wereld te laten zien.

Julius oktober 24, 2020

Na met mijn krulhaar regelmatig ‘verknipt’ te zijn door allerlei kappers, ontdekte ik dat Haarvisie niet al te ver bij me vandaan zit en dat de salon erg goede recensies krijgt. Ik ben onlangs voor het eerst langsgeweest en ben enorm tevreden. Eindelijk zit mijn haar goed en vanuit hoe het nu in model gebracht is, kan het weer groeien zodat het alleen maar beter wordt. Erg blij mee, goed advies, kapper Noel had zich al helemaal ingelezen in mijn vraag en had goed advies. Ik ga niet meer naar een andere kapper!