Reviews van Jorah:

Hele fijne salon! Er wordt rekening gehouden met de kleurgeschiedenis van je haar. Hierop heeft Jorah voor mij een behandelplan gemaakt en eerlijk verteld dat er meer dan 1 behandeling nodig is. Het contact is heel gezellig en ze is erg kundig! Ik ga telkens met een glimlach en mooi haar de deur uit!

Ilana december 28, 2023

Een jaar geleden als nieuwe klant binnen gekomen bij Haarvisie. Nu, een jaar later, nog steeds heel blij met Haarvisie. Jorah geeft goed advies, maakt prachtige kleuringen en je haar wordt ook nog mooi gestyled. Bedankt weer en tot de volgende keer!

Inge van de Werf november 30, 2023

Vandaag voor t eerst bij Haarvisie geweest.
Jorah heeft mij geknipt..prachtig resultaat!
En heeel goed geinformeerd en geadviseerd!
Ben hier erg blij mee!
Jorah..je bent een topper!..
Tot de volgende keer!😘

Renate Van Amerongen oktober 19, 2023

Van drie kleuren bruin, gekleurde uitgroei, oude droge highlights, restje eigen kleur naar natuurlijk grijs leek bijna onmogelijk.
Na la f zoeken kwam ik toevallig online
Haarvisie in Rijswijk tegen. Een mooie chique salon met uitstekende reviews.
Gelijk een online intake afspraak gemaakt
en met Jorah een fijn persoonlijk advies en
een afspraak voor consult en behandeling
voor de volgende dag gekregen.
Ik werd verwend ….en het resultaat was onverwacht mooi. Ik ben er helemaal blij mee.
Dank je lieve Jorah ik kom graag weer terug.
Groetjes Brenda

Brenda Steinweg september 28, 2023

Super super super!!
Ze nemen de tijd, ze luisteren, zijn vriendelijke en ze doen hun best om de gewenste resultaat te behalen.
Bij andere kappers hebben ze nooit mijn gewenste haarkleur behaald, in 2 jaar tijd.
En bij haarvisie in 5 uur
Zeer aanteraden 👍

Carmen Tumolo augustus 2, 2023

Weer eens super geholpen door Jorah, zij weet echt precies waar ze mee bezig is en wat ik wel of niet mooie vind. Ze is ook nog eens super lief en gezellig! Ik kijk nu al uit naar me volgende bezoek :)

Bo van Os juni 7, 2023

Na een goede research over haarkleuren bij Haarvisie terecht gekomen. Super fijn en warm ontvangen in de salon. Professioneel en persoonlijk advies gekregen over de balayage behandeling. Jorah luistert en geeft eerlijk advies. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en weet zeker dat wanneer ik mijn haar weer wil kleuren, dat ik terug kom bij Haarvisie.

Sharon Niemeijer juli 6, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xaviere Saar juni 1, 2022

Beste kapsalon in de regio !
Tot de volgende keer!

Bas DG juni 1, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xavière Saar april 2, 2022

Pas voor het eerst naarhaarvisie. Jorah heeft mijn haar gekleurd met highlights. Werd vriendelijk en professioneel ontvangen en ik voelde me op mijn gemak, toch altijd een beetje aftasten 1e keer maar echt waar, topsalon! Dank je wel Jorah, ik kom snel weer bij je terug.

Petra Olsthoorn maart 12, 2022

Onwijs blij met Jorah. Ze heeft bij mij een balayage behandeling gedaan, en mij eerst uitgebreid verteld wat ik kon verwachten. Ik ben erg tevreden en vond het ook nog eens gezellig! het belangrijkste vond ik dat Jorah echt naar mij heeft geluisterd.

Devina B. maart 12, 2022

Hele fijne ervaring gehad bij Haarvisie. Ben nog nooit zo blij uit een kapperszaak gelopen als afgelopen vrijdag. Jorah heeft echt superwerk geleverd!
Daarnaast heb ik tijdens mijn behandeling een aantal mensen binnen zien komen en weg zien lopen met een prachtig kapsel. Dat bewijst dat Haarvisie alleen maar met topstylisten werkt. Alles is top top top!

Ingrid Holthuis maart 3, 2022