Reviews van Jarlin:

Hele bekwame medewerkers en de sfeer is top!

Elise december 23, 2023

Toen ik gisteren in de stoel bij Jarlin zat en naar haar keek. Vond ik het zo mooi om te zien hoe zij met passie haar werkt doe. Hoe ze kijk naar het haar. Met liefde heeft zij mij omgetoverd in een andere vrouw. Super dankbaar! Altijd voel ik mij zeer welkom en iedereen is super lief! En professioneel!!

Mélanie Heppe juli 28, 2023

Ik wilde mijn haar veel lichter in verband met grijze uitgroei.
Na een heldere intake met prijsopgave heb ik direct een afspraak gemaakt.
Met Jarlin, mijn haarstylist van deze dag heb ik eerst besproken wat mogelijk is met mijn haar. Zij gaf mij een reeel beeld van wat ik kon verwachten
dus geen gewenste verhalen. En toen ruim 5 uur aan de slag.
Fijne ongedwongen sfeer, lekkere koffie, chocolaatjes, leuke gesprekken, mooie en schone winkel.
Ik ben heel blij met het resultaat en dit komt goed overeen met het beeld dat Jarlin heeft geschetst.
Kortom een super ervaring en ik kom zeker terug.
Team van Haarvisie en in het bijzonder Jarlin…heel erg bedankt👍🙋🏻‍♀️😁

Monique De Hilster januari 27, 2023

Ontzettend tevreden met mijn nieuwe look, met als resultaat een mooi geknipt kapsel en een face framing. Jarlin zag goed wat bij mij stond en ik vertrouwde haar meteen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak!

Sabine Caspers juni 18, 2022

Super gedaan, snel en zeer vriendelijk personeel!

Eric Agterdenbosch juni 1, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xaviere Saar juni 1, 2022

Beste salon ooit

Linda Tomlow juni 1, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xavière Saar april 2, 2022

Ik ben al jaren vaste klant, en ik laat het vaak op dezelfde manier kleuren. Nu wilde ik eens wat anders, en dat is gelukt! Prachtige kleuren, nog mooier dan ik had gehoopt. Haarvisie is een echte specialist en levert uitstekend werk. Tot snel!

Carline J H november 16, 2021

Geweldige salon. Jarlin heeft mijn haar prachtig op kunnen lichten zonder het te beschadigen, met ook een eerlijk verwachtingspatroon. Eerder ook al door Avi en Jarlin prachtig geknipt en gestyled. Ik kan niet stoppen met kijken naar mijn haar!

Britt Jdwi november 15, 2021

Hele fijne en kundige salon. Ze weten wat ze doen! Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Altijd een ontspan momentje daar in de stoel. Dikke aanrader!!

Kim Lampe oktober 31, 2021

Na een een paar keer slechte ervaringen met mijn haar kleur ben ik uit eindelijk bij haarvisie terecht gekomen! Wat een ander niet lukte keer op keer en me haar er niet beter op werd .. was het resultaat bij haarvisie helemaal top! Eindelijk kon ik weer normaal over straat en was ik weer blij met mijn haren :). Na de tweede behandeling was het resultaat nog mooier ! Een hele blije klant die haarvisie zeker aanraad! Gezellige sfeer, denken met je mee gewoon een van de beste kapsalons :)!

Fam. Kuiper oktober 31, 2021

Wat fijn om na 2 jaar weer terug te komen en dat je weer zo fijn word geholpen. Jarlin weet precies wat ik wil waardoor ik met volste vertrouwing op de stoel zit. In de salon is iedereen aardig en zorgen goed voor je! Super blij met het resultaat!!

Mélanie Heppe augustus 14, 2021

Beste kapperszaak ooit & pas op… je wilt nooit meer iets anders! Beste service, beste personeel en de beste kwaliteit!

Kayleigh Hofstede juni 2, 2021

Ik ben vrijdag geholpen door Jarlin, Master Hair Colorist ExtraOrdinaire, en het resultaat is echt FANTASTISCH.
Mijn 15 cm Grijze uitgroei kent contrastrijke wit/donkergrijze kleuren en ik wilde mijn blonde lange haren daarin mee laten kleuren. Moest een eind rijden voor deze flinke behandeling, maar dat is meer dan de moeite waard geweest. Eerst precies ontkleuren – met kwasteffect en olaplex – en daarna balayage met verschillende kleuren grijs, high en lowlights ingekleurd. Jarlin weet zo goed wat zij doet, en het is echt PRACHTIG geworden. Mijn man is zelfs enthousiast, en wil zijn haar ook door jullie laten doen.
Kortom, 10 sterren en ik rij er graag weer een eind voor om!

Imke Stevens Swaak september 4, 2020

Kom al jaren met veel plezier bij Haarvisie.
Wordt altijd geholpen door Jarlin, ga altijd super tevreden naar huis.
Vandaag voor het eerst geholpen door Emerly, ook zij heeft mij super goed geholpen.
Ben weer erg tevreden!
Hangt altijd een goede sfeer, en er wordt netjes gevraagd of je wat te eten of drinken wilt.
Top salon, dankjewel Haarvisie!

Cheyenne Kruithof februari 20, 2020

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar ‘het juiste product’. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product.

Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling :)

Mady Janssen september 15, 2019

Super blij met mijn nieuwe kapsel!
Jarlin snapte wat ik met mijn haar wilde en het zit weer helemaal top!
Dank je wel!!

Debby Hoogendoorn juli 20, 2019

Top resultaat! Helemaal blij met mijn haar en heel vriendelijk personeel en altijd behulpzaam ?. Jarlin maakt mijn haar ziet mooi en gezond uit, altijd die plek verlaten met de grote glimlach op mijn gezicht – Bedankt! ??❤️
Beste kapper · Geweldige resultaten