Reviews van Esmeralda:

Vandaag heb ik een keratine behandeling gehad, dit was mijn eerste keer. Een hele lieve dame heeft mij geholpen. De zaak ziet er prachtig uit, lieve mensen werken daar. Ik ben zeer tevreden de deur uit gegaan. Iedereen in mijn omgeving geven complimenten er over. Super dit!!!

Nancy Praditwong juni 1, 2022

Heel fijn geholpen er werd naar mijn wensen geluisterd, ze namen alle tijd voor mij en wat ik erg fijn vind er zit maar 1 persoon aan je haar. Ze geven goede adviezen Mijn haar zit super ik heb veel complimenten gekregen Zeker een aanrader.

Patty Overduin november 24, 2021

Zoals altijd zit mijn haar weer prima in model, dank!

Kevin van der Valk november 15, 2021

Esmeralda thanks! Extensions supermooie kleur en vallen mooi. Ben blij met het resultaat!

Monique Goedhart september 3, 2021

Wat is het altijd gezellig bij Haarvisie! Toen ik kwam voor de eerste keer had ik een kleur die helemaal niet bij me paste. Ik werd heel goed geadviseerd en ik kwam de deur uit met een super mooie kleur en een glimlach op mijn gezicht. Sindsdien heb ik ook haarverlenging geprobeerd en dat beviel ook heel goed. Het salon in Wateringen is echt prachtig en de aandacht van het team top! Een echt aanrader. s.

Nathalie Richard juni 5, 2021

Wat een super lieve mensen werken er in de salon van haarvisie Wateringen. Ik ben al een lange tijd niet bij de kapper geweest, ik was namelijk nooit tevreden. Dus ik besloot wat meer geld neer te leggen dan normaal en ben super blij met het resultaat. Mijn haar is een mooie warme bruine kleur geverfd (ik wilde terug naar mijn natuurlijke haarkleur). Ze gaven me duidelijk advies, maar er was ruimte over voor mijn eigen wensen. Ook is mijn haar netjes geknipt en hield ze rekening met de gewenste lengte.

Shay Rood juni 4, 2021

Super kapper loop altijd weer blij en tevreden de deur uit

Claudia Van der Hout juni 4, 2021

Zeer tevreden met Haarvisie en erg blij met Esmeralda als mijn vaste kapster! Esmeralda neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant, denkt heel goed mee en weet precies waar ze het over heeft. Een aanrader!

Edzard Veldhuizen mei 23, 2021

Toen ik voor het eerst bij Haarvisie kwam wist ik alleen dat mijn korte haar moest groeien, en het liefst zó dat het met die vervelende tussenlengte ook nog acceptabel was. Esmeralda heeft me al die tijd geknipt, gekleurd en geadviseerd. Dank zij haar heb ik het tussendoor niet opgegeven en is mijn haar ondanks het kleuren gezond en glanzend gebleven. Ook complimenten voor de rest van het team. Ze kennen je bij naam en even wachten is absoluut geen ramp. De totale belevenis van luxe en verwennerij is het zeker het geld waard.

Janneke Korbee oktober 7, 2020

Hele fijne kapperszaak, vriendelijk aardig personeel, denken met je mee, geven goed advies. Ben altijd blij en gelukkig als ik er naar toe mag. Het is altijd een lekker verwend moment als ik er heen mag. Ik heb het wel voor over om vanuit Hellevoetsluis naar Rijswijk te rijden voor een afspraak bij de kapper. Top zaak, top personeel, top eigenaar.

Lilian Biegel september 4, 2020

Het ondergaan van een keratine behandeling is niet alleen maar heel fijn voor je haar, het is ook nog pure verwennerij. Glaasje bubbels als je dat wil, hand maskertje, koekjes, fruit. Ik heb fijn, droog, krullend haar. Met de keratine erin is het een stuk minder droog, zachter en glanzender. Het doffe is eraf. Inmiddels is de keratine uit mijn haren, dan merk je ook weer echt het verschil

Chelly Janssen juni 2, 2020

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar ‘het juiste product’. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product.

Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling :)

Mady Janssen september 15, 2019

Och, wat ben ik blij met mijn nieuwe kapsel! Altijd heb ik lang haar gehad en Esmeralda vertaalde mijn wens om een vlotter en korter kapsel precies zo dat het paste bij het plaatje dat ik voor ogen had maar ook paste bij mijn gezicht en ik de zaak dolblij verliet met tips en trics. Dank je wel!

augustus 16, 2018

Esmeralda dankjewel. Je heb goed nagedacht over mijn verzoek voor een super kort kapsel. Iedereen, echt iedereen vindt het super korte kapsel geweldig. De complimenten vliegen om mijn oren. Het staat mij goed en het geeft mij de uitstraling en kracht die ik nu hard nodig heb. Ik kan iedereen Haarvisie aanbevelen.

juli 18, 2018

Heel fijn geholpen, ging met een goed gevoel naar buiten en gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

januari 24, 2018

Ik ben zo blij met mijn nieuwe haar! Ondanks alle strubbelingen die ik heb met mijn ziekte en medicijnen. Noël doet altijd mijn haar en weet het er altijd wat van te maken. Door mijn medicijnen wordt de kwaliteit van mijn haar steeds minder.

december 20, 2017

Verleden week donderdag voor de 2e keer bij Haarvisie geweest. Wederom een fantastische ervaring. Niet alleen zijn ze experts in hun vak, daarnaast is het een feestje om bij hun te mogen zijn. Op en top verwennerij en dat is toch wat je in een bezoek bij de kapper hoopt te krijgen. Aan niets kom je te kort, een hapje een drankje, verzorging op ieder vlak. We kregen ook allemaal een heerlijk handmasker, en de sfeer is fantastisch. Ik kwam om mijn kleur bij te werken (dat overigens door hun zóó mooi is) en voor een verlenging met great lenghts 40 cm en 75 stuks. Mijn haar zit prachtig en ik krijg complimenten volop. Ja, ik kan oprecht zeggen dat Haarvisie het beste is dat mijn haar is overkomen. Dankjewel lieve en geweldige kappers bij Haarvisie!!!!

december 14, 2017

Ik heb lang lichtblond haar en wilde al heel lang wat donkerder door wat highlights en lowlights te nemen. Ik ben toen langs Haarvisie gegaan en mijn haar laten verven en knippen door Esmeralda. Ik heb lowlights en highlights laten verven met Olaplex waardoor mijn haar echt mooi is gebleven. Daarna heb ik een toner in mijn haar laten zetten waardoor het wat grijziger zou worden. Hierna heeft Esmeralda nog mijn haar geknipt, aan de voorkant laagjes en achter precies de hoeveelheid eraf die ik wilde. Ik heb totaal 6 uur gezeten maar het was echt het wachten waard! En tussendoor kreeg ik hapjes en drankjes. Esmeralda heeft mijn haar echt super goed en netjes geverfd, heel precies gedaan! En vervolgens heel mooi geknipt! Ik ben er super blij mee en kom volgende keer zeker terug! Heel erg bedankt!

september 27, 2017

Ik heb al veel verschillende kappers bezocht, maar deze schiet er toch echt uit. Wat een top zaak! Ben super blij met me haar en nieuwe haarkleur! Top service, top kwaliteit en vooral ook goede proffesionele en gezellige kappers/kapsters. Echt een aanrader! :)

maart 4, 2017