[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=UoWe_aas000[/embedyt]

Mooi haar is belangrijk. Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Bij kapsalon Haarvisie in Rijswijk staat alles in het teken van jouw perfecte kapsel. Onze ervaren stylisten behandelen je in een luxe omgeving met de beste producten. Zo krijgt jouw haar de VIP-behandeling die het verdient.

Haarstyling met en zonder afspraak

Bij Haarvisie werken we met en zonder afspraak. Tijdens openingstijden kun je telefonisch reserveren. Meestal is er dezelfde dag nog wel plek. Via de website kun je 24 uur per dag een afspraak maken. Ben je in de buurt en heb je geen afspraak, loop dan even langs de salon. Voor de deur staat een kappersstoplicht, waarop je direct ziet of er nog plek is.

Jouw wensen staan centraal

Voor we je haar wassen en aan de behandeling beginnen, krijg je altijd eerst een adviesgesprek met een prijsberekening. Tijdens dit gesprek bespreken we wat wel en niet mogelijk is en luisteren we aandachtig naar je wensen. Door goed te luisteren en te kijken, creëren we een kapsel dat echt bij je past. Zo worden je uiterlijk en persoonlijkheid op een positieve manier versterkt.

Gebruik je make-up, dan adviseren we hoe je die het beste af kunt stemmen op je (nieuwe) kapsel. Hierbij houden we natuurlijk rekening met je huidtype en de kleuren die het beste bij je passen. Als we alles hebben besproken berekenen we de prijs. Je weet dan precies wat de behandeling gaat kosten en je komt nooit voor verrassingen te staan.

Passie, vakmanschap en topkwaliteit

Haarvisie staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Laat het alledaagse leven even achter je, neem wat tijd voor jezelf en dompel je onder in luxe. Droom weg tijdens een wasmassage en laat je inspireren door de creativiteit van onze topstylisten en kleurspecialisten.

Proef onze heerlijke espresso en nip aan een goed glas prosecco. Ook al hebben wij jarenlange ervaring in het vak, wij blijven investeren in onze professionele ontwikkeling. Wij beheersen de nieuwste kniptechnieken en zijn op de hoogte van de laatste mode en trends op het gebied van styling en verzorging. Zo krijg jij het prachtige haar dat je verdient.

Wij verwelkomen je graag in onze salon!

Impressie van de salon

[supsystic-gallery id=4]