Olaplex 4 shampoo en 5 conditioner: Herstellen, versterken en beschermen met de nieuwe sulfaatvrije haarverzorging

Olaplex 4, Olaplex no 4

De intensieve verzorging voor beschadigd en dof haar, nu bij ons verkrijgbaar!

Olaplex, het natuurlijke haarproduct van de professionals. Olaplex vond je al bij ons in de salon als additief voor haarkleuring. Het product is één van de nieuwste en populairste behandeltechnieken die voorkomt dat het haar afbreekt en droog wordt door het kleuren of veelvuldig stylen. De Olaplex formule herstelt de sterkte van het haar en de vochtigheidsgraad van binnenuit. Olaplex komt met een nieuwe behandeling die de kwaliteit van haarsalon producten bij jouw in huis haalt!

Tot nu toe was Olaplex niet voor thuisgebruik voor je dagelijkse shampoo en conditioner routine. De behandeling voor beschadigd en afgebroken haar begon in de salon. No.1 wordt door ons toegevoegd aan je kleuring om schade aan het haar door chemicaliën te voorkomen. No.2 wordt door ons aangebracht direct na het uitspoelen van de haarkleuring. In de salon kun je No.3 aanschaffen om thuis tussen de salonbezoeken door verder je haar te verzorgen en te versterken.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=CI5nX55UCbI[/embedyt]

Olaplex 4 & 5: Glutenvrije shampoo en conditioner

Olaplex heeft onze manier van haarkleuren veranderd. Haarkleuring is niet langer slecht voor ons haar en Olaplex doet daar nog een schepje bovenop! Vanaf juli 2018 is het mogelijk om de salonkwaliteit van deze producten in huis te halen in de vorm van een shampoo en een conditioner voor de dagelijkse routine: Olaplex 4 en  Olaplex 5. Net als de volledige lijn van Olaplex zijn ook No 4 en No 5 niet toxisch, sulfaatvrij, parabenenvrij, glutenvrij, notenvrij en zorgt voor een langer kleurbehoud.

Ook de nieuwe haarproducten van Olaplex bevatten het gepatenteerde ingrediënt Bis-Aminopropyl. Dit ingrediënt is in staat om gebroken zwavebruggen in het haar op te sporen en ze te herstellen. Je haar wordt sterker, glanzender en gezonder met blijvend resultaat. Voor de beste resultaten haal je het 3-4-5 systeem in huis! Dit systeem is de ultieme combinatie voor een vocht inbrengende behandeling voor (zwaar) beschadigd haar.

Waarom Olaplex No 4 en No 5?

  • De haarverzorgingsproducten van Olaplex herstellen het haar van binnenuit, in tegenstelling tot andere haarproducten die het haar van buitenaf proberen te herstellen.
  • Vrij van siliconen, olie, sulfaten, parabenen, gluten, noten én kleurveilig.
  • Genieten van gezond en goed verzorgd haar en toch onbezorgd kunnen stylen, föhnen en kleuren.
  • De herstellende werking van Olaplex haarproducten kun je nu ook bij jou thuis gebruiken en toevoegen aan je dagelijkse beauty routine.
  • Olaplex 4 en Olaplex 5 zijn bovendien zeer eenvoudig in gebruik en werken niet anders dan je normale shampoo en conditioner!

Waarom Olaplex?

Olaplex wordt gezien als een doorbraak in de industrie voor professionele haarproducten. Waar de meeste haarproducten van buitenaf het haar proberen te herstellen, werkt de behandeling van Olaplex van binnenuit het haar. Haarschade ontstaat door hitte van bijvoorbeeld een stijltang, krultang of föhn. Maar ook door het blonderen of verven van je haar. Deze processen hebben invloed op de zwavelbruggen. Deze zwavelbruggen zorgen juist voor de sterkte van je haar. Gaan ze kapot, dan krijg je zwakke, droge en beschadigde haren.

Olaplex 4, Olaplex No 4, Olaplex 5, Olaplex No 5

Dankzij de ingrediënten combinatie van Olaplex is het middel in staat de beschadigde zwavelbruggen op te sporen en van binnenuit te herstellen. Olaplex maakt het mogelijk om te krullen, stylen en verven zonder droog en beschadigd haar te krijgen. No.1 kan toegevoegd worden aan verschillende chemische behandelingen om het haar te beschermen tegen de invloeden van de schadelijke stoffen hiervan. Zo voegt Haarvisie uit Rijswijk het toe aan de haarkleuringen, om te voorkomen dat de chemicaliën het haar beschadigen. Naast het voorkomen van beschadigingen, kan Olaplex ook beschadigd, dof en droog haar herstellen. Het beschadigde haar komt weer tot leven!

Olaplex producten bij Haarvisie

De Olaplex producten kosten slechts 29,95 per stuk en zijn te verkrijgen in de salon. Of stuur ons een berichtje als je ze direct wil bestellen!

Kijk ook eens het filmpje de effecten van Olaplex.

Meer lezen over Olaplex of het kleuren van haar