Nieuw product – Wella Color Fresh

Wella heeft het ideale product ontwikkeld voor het opfrissen van je gekleurde of geblondeerde haren zonder dat je meteen weer naar de kapper moet! Wella komt nu met de Color Fresh lijn, een semi-permanente kleuring die je haar zijn glans teruggeeft en de kleur naar boven haalt. De lijn bevat 22 verschillende tinten. Er zit dus altijd de juiste kleur tussen voor jouw haar. Nu ook verkrijgbaar bij Haarvisie!

Color Fresh bevat geen ammonia of alcohol. Hierdoor kan het je haar niet beschadigen. Wella maakt gebruik van de zogenaamde Tone2Shine technologie, waardoor het zowel je haar voedt, hydrateert en verzacht. Als product bevindt het zich tussen een blond shampoo en een toner. Wella Color Fresh frist je kleur op en versterkt de kleur van geverfd haar!

Gebruik

  1. Draag altijd wegwerphandschoenen zodat je handen niet onder de verf komen te zitten.
  2. Je kunt de Color Fresh meteen vanuit de fles aanbrengen op je haar. Zorg er wel voor dat je haar gewassen en handdoek droog is, want dan trekt de kleur er beter in.
  3. Breng de kleur gelijkmatig aan over je hele haar. Kam het door met een grove kam zodat het evenredig verdeeld wordt.
  4. Laat het inwerken tussen de 5 en 20 minuten. Dit ligt helemaal aan de staat van je huidige kleuring en aan de gewenste kleur. Vraag hiernaar bij een van onze stylisten zodat we je persoonlijk advies kunnen geven.
  5. Na deze inwerktijd moet je je haar en hoofd met warm water masseren en vervolgens alles zorgvuldig uitspoelen zodat er geen resten van de Color Fresh achterblijven.
  6. Nu kun je je haar gewoon stylen of behandelen zoals je dat altijd doet, maar dan met een frisse kleur in je haar. Simpel toch?

color fresh  color fresh2

Haar verven bij Haarvisie

Professioneel haar verven is een van de moeilijkste aspecten van het kappersvak. Laat het daarom meteen goed doen, door de color masters van Haarvisie. Iedereen kan zijn haar verven, maar het resultaat valt vaak tegen. Professioneel haar verven is niet voor niets een van de moeilijkste aspecten van het kappersvak. Zonder kennis van de kleurenleer is de kans op mislukkingen groot.
Haarvisie is dé specialist op het gebied van professionele haarkleuringen. Twee Master Color Experts staan voor je klaar in onze salon, en ze hebben de allerhoogste opleidingen op het gebied van haarkleuren gevolgd. Zo krijg jij een volle en levendige bos haar. Zélfs als de behandeling bij een andere kapsalon is mislukt.

Wil je van tevoren een advies en prijsindicatie ontvangen? Vul dan ons speciale intakeformulier in en dan nemen we snel contact met je op. Maak vervolgens een afspraak via onze website.