Hoe vaak wens jij dat je haar eens precies doet wat je wilt? Wij hebben de oplossing: de Cera Hotstyler. Met deze professionele styler kan je het meeste uit je haar halen. De Cera Hotstyler is niet alleen een ronde borstel, maar tegelijkertijd ook een stijltang. Geen kast vol verschillende apparaten meer nodig om je haar te stylen, maar gewoon 1 simpele borstel waar je alles mee kan!

Dit product is verkrijgbaar in de salon. We kunnen het ook naar u opsturen stuur ons een mail en bestel  meteen uw Cera Hotstyler.

Hoe werkt het?

Statisch en moeilijk in model te brengen haar? De ION-technologie in de
Cera Hotstyler lost dit voor je op. Je haar bevat zogenaamde positieve ionen die een positieve elektrische lading afgeven. Hierdoor oogt je haar vaak droog en pluizig.Wat doet de Cera Hotstyler? Deze styler produceert juist negatieve elektrische ionen wanneer hij heet wordt. Hiermee wordt je haar weer ‘neutraal’ met als gevolg dat je haar weer gaat glanzen en zacht gaat aan voelen. Klinkt ingewikkeld, maar kort gezegd brengt de Cera Hotstyler je haar in balans.bt-cera-hotystyler

Daarnaast kan de Cera Hotstyler zijn warmte gelijkmatig verdelen over de gehele borstel. Hiermee kan je dus veel nauwkeuriger stylen en gaat het ook nog eens een stuk sneller!

Nog meer voordelen:

  • Geen onbetrouwbare draaiknop, maar een LCD display om snel en nauwkeurig te kunnen zien op welke temperatuur de borstel is.
  • Een koord van 3 meter lang die altijd mee roteert. Zo kom je niet in de knoop en heb je veel ruimte om te bewegen terwijl je aan het stylen bent.

Gebruik

De Cera Hotstyler is ook nog eens zeer makkelijk in gebruik, je hebt maar 1 hand nodig. Het is wel belangrijk om hem alleen te gebruiken op volledig droog haar. Wil je je haar echt goed beschermen? Gebruik dan altijd een speciaal serum voor hittebescherming.

In onze vlog laat Jarlin zien hoe je met de Cera Hotstyler op een hele snelle en makkelijke manier super leuke krullen kunt maken!


Verkrijgbaar bij Haarvisie in 3 verschillende maten: 32mm, 38mm en 45mm  Kom langs in de salon en laat je adviseren door onze stylisten.

pasted image 0