Het effect van Blondshampoo

Ken je dat? Een paar weken nadat je je haar hebt laten blonderen, ontstaat er een gele gloed over je haar. Je kunt dit verhelpen door blondshampoos te gebruiken.

Het effect van blondshampoo verschilt per haarkleur. Als je namelijk witblond haar hebt zonder gele gloed, dan zal het gebruik van deze shampoo zorgen voor een nog dieper blond effect. Het gebruik van blondshampoo op witblond haar kan zelfs voor een blauwige gloed zorgen. Op natuurlijk grijs haar heeft blondshampoo een erg mooi effect. De shampoo vermindert een mogelijk gele gloed en laat het grijs haar er levendig uitzien. Op donker of rood geverfd haar heeft blondshampoo geen effect.

Natuurlijke haarverzorgingsproducten

Blondshampoos bevatten geen bleekmiddel of waterstofperoxide en neutraliseert alleen de gele gloed. Je kunt blondshampoo thuis tussen kleuringen in gebruiken om je blonde kleur een natuurlijke gloed mee te geven. Bij Haarvisie verkopen we de beste blondshampoos. Neem contact met ons op of kom langs in de salon om jouw perfecte blondshampoo aan te schaffen.

Olaplex bij blonderen

Wil jij je haar laten blonderen? Dan is het belangrijk dat je ook gebruik maakt van Olaplex. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de Olaplex hair treatment. Deze nieuwe methode wordt nu al in meer dan 60,000 salons in Amerika toegepast. We zijn bij Haarvisie gespecialiseerd in haarkleuring, Olaplex vormt een van onze nieuwste behandeltechnieken die je nog bijna nergens anders in Nederland kunt ondergaan. Interesse? Boek direct online je afspraak.

Meer lezen over haarstyling tips en lifestyle