Sassoon haarproducten

Onze nieuwste aanwinst is de productlijn van Sassoon Professional. Sassoon haarproducten is een luxe lijn met hoogwaardige verzorgingsproducten. De lijn is zeer klein/compact. De luxe care producten verzorgen en geven het haar een natuurlijke glans. De finish producten zorgen voor onzichtbare controle en zichtbare beweging.
sassoon professional

Sassoon visie

De visie van Sassoon is dat schoonheid voor iedereen iets anders is. Het haar hoort iemands persoonlijkheid te weerspiegelen en het moet geen moeite kosten om elke dag deze look zelf te creëren. Sassoon biedt daarom een compacte verzorgingslijn die de basis legt voor gezond, glanzend haar. Een goede verzorging van het haar zorgt voor een makkelijk te stylen kapsel. Uiteraard vullen de producten van Sassoon elkaar aan!

De Sassoon Professional haarproducten zijn niet alleen de basis voor gezond haar, maar ook voor het behoud van je kleur en een prachtige finish. Het geeft je haar alle benodigde voeding en geeft het een fantastische look. Ontdek deze nieuwe productlijn en kies het juiste product voor jou. Laat je adviseren door je haarstylist!

Meer lezen over haarstyling & lifestyle

Toe aan een nieuw kapsel? Kijk eens op het Instagram account van kapasalon Haarvisie uit Oud Rijswijk. of het Pinterest account van Haarvisie is ook de moeite van het bekijken waard.