Haar verzorgen met Hair Shield Agadir Argan Oil

Haar verzorgen met styling apparaten op basis van hitte heeft de nodige aandachtspunten. Lig je graag de hele zomer vol in de zon? Bescherm dan je haar met de Hair Shield lijn van Agadir. Beschadigd haar is erg moeilijk te repareren, vooral als er heel vaak hete apparaten zonder een hitte bescherming zijn gebruikt. Deze zogenaamde heat damage zorgt er bijvoorbeeld voor, dat je steile plukken krijgt tussen je krullen of dat je haar heel droog aan voelt. Wees er op tijd bij en gebruik altijd de Hair Shield producten van Agadir voordat je met styling apparaten aan de slag gaat.

Nu te koop bij kapsalon Haarvisie uit Rijswijk. Neem contact met ons op, dan zetten we de Hair Shield producten voor je klaar achter de balie!

Haarverzorging

Het geheim zit in de krachtige combinatie van argan olie en phyto proteine. Phyto proteïne is een plantaardig proteïne die het haar beschermt van binnenuit. De argan olie verzorgt en voedt het haar intensief. Samen geeft dit een boost aan je haar en laat het prachtig glanzen. De Hair Shield lijn is sulfaat en parabenenvrij, bevat 100% gecertificeerde argan olie en is verrijkt met vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren.

De verschillende producten om je haar goed te verzorgen zijn:

Hair Shield 450 Deep Fortifying Shampoo

De shampoo herstelt het haar van binnen door het toevoegen van vitamines en een beschermende laag rond de haarschacht. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer hem goed in. Spoel de shampoo uit en vervolg voor maximaal resultaat met de Hair Shield conditioner.
haar verzorgen, haarproducten

Hair Shield 450 Deep Fortifying Conditioner

De Hair Shield conditioner herstelt haar dat is beschadigd door hitte en voegt een beschermde laag toe. Breng de conditioner aan op nat haar en laat intrekken voor 1 a 2 minuten. Vervolgens kun je het uitspoelen en stylen.
haarverzorgingsproducten

Hair Shield Intense Creme Treatment

Deze creme bevat anti-oxidanten en heat shock proteïne. Wanneer je vervolgens een hitte apparaat gebruikt worden deze proteïnes in het haar geactiveerd. Hiermee pak je direct de beschadigde gebieden aan en worden ze hersteld en gehydrateerd. Breng aan op schoon, vochtig haar en laat het intrekken. Verdeel het met je vingers door het haar van de wortels tot de punten en style vervolgens je haar.

Argan Oil Hair Shield 450 Plus Spray Treatment

De Hair Shield spray is perfect voor het föhnen van je haar. Het zorgt voor een glanzende look en beschermt het haar tegen de hitte van de föhn. Spray hem licht in op vochtig haar en kam het door het haar voor het gebruik van de föhn.
haar verzorgen

Hair Shield 450 Hair Oil Treatment

Deze leave in treatment geeft de maximale bescherming tegen alle hitte apparaten. Daarnaast voegt het een mooie glans toe aan je haar. Breng een kleine hoeveelheid aan in je handen en masseer de olie in vochtig haar. Vervolgens kun je je haar stylen en nog een klein beetje van de olie toevoegen voor extra glans en bescherming.

Meer lezen over haarverzorgingsproducten

Meer inspiratie vindt u op ons Pinterest account.