In control met de Cera Hotstyler

Hoe vaak wens jij dat je haar eens precies doet wat je wilt? Wij hebben de oplossing: de Cera Hotstyler. Met deze professionele styler kan je het meeste uit je haar halen. De Cera Hotstyler is niet alleen een ronde borstel, maar tegelijkertijd ook een stijltang. Geen kast vol verschillende apparaten meer nodig om je haar te stylen, maar gewoon 1 simpele borstel waar je alles mee kan!

Dit product is verkrijgbaar in de webshop van onze app. Download de app en bestel meteen uw Cera Hotstyler.

Hoe werkt het?

Statisch en moeilijk in model te brengen haar? De ION-technologie in de
Cera Hotstyler lost dit voor je op. Je haar bevat zogenaamde positieve ionen die een positieve elektrische lading afgeven. Hierdoor oogt je haar vaak droog en pluizig.Wat doet de Cera Hotstyler? Deze styler produceert juist negatieve elektrische ionen wanneer hij heet wordt. Hiermee wordt je haar weer ‘neutraal’ met als gevolg dat je haar weer gaat glanzen en zacht gaat aan voelen. Klinkt ingewikkeld, maar kort gezegd brengt de Cera Hotstyler je haar in balans.bt-cera-hotystyler

Daarnaast kan de Cera Hotstyler zijn warmte gelijkmatig verdelen over de gehele borstel. Hiermee kan je dus veel nauwkeuriger stylen en gaat het ook nog eens een stuk sneller!

Nog meer voordelen:

  • Geen onbetrouwbare draaiknop, maar een LCD display om snel en nauwkeurig te kunnen zien op welke temperatuur de borstel is.
  • Een koord van 3 meter lang die altijd mee roteert. Zo kom je niet in de knoop en heb je veel ruimte om te bewegen terwijl je aan het stylen bent.

Gebruik

De Cera Hotstyler is ook nog eens zeer makkelijk in gebruik, je hebt maar 1 hand nodig. Het is wel belangrijk om hem alleen te gebruiken op volledig droog haar. Wil je je haar echt goed beschermen? Gebruik dan altijd een speciaal serum voor hittebescherming.

In onze vlog laat Jarlin zien hoe je met de Cera Hotstyler op een hele snelle en makkelijke manier super leuke krullen kunt maken!Verkrijgbaar bij Haarvisie in 3 verschillende maten: 32mm, 38mm en 45mm voor maar €37,95. Kom langs in de salon en laat je adviseren door onze stylisten.

pasted image 0

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl

2 reacties

Priscilla

mei 11th, 2017

Beste, ik zou graag de Cera Hotstijler willen bestellen in een 32 mm of een 38 mm het is bedoeld voor iemand met half lang haar en voor een bob. Doen jullie ook aan verzenden?

Vriendelijke groet , Priscilla Schaddelee

Jamal Haarvisie

juni 15th, 2017

Beste Priscilla, wij verkopen onze producten op dit moment alleen nog in de salon zelf. We kunnen er wel 1 voor je klaarleggen? We kunnen je dan ook meteen advies geven over welke grootte het beste bij jouw haar past. Met vriendelijke groeten, Haarvisie

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie