De vooroordelen over hairextensions

Over het gebruik van hairextensions bestaan een aantal vooroordelen. Het zou bijvoorbeeld slecht voor je haar zijn, pijnlijk om te laten zetten of je zou een goed verschil zien tussen je echte haar en de hairextensions.

Wij gebruiken hairextensions van Great Lengths. Deze zijn gemaakt van 100% echt menselijk haar met originele haarschubben, waardoor ze niet schadelijk voor je haar zijn, zoals wel vaker gezegd wordt. Omdat het om écht haar gaat en ze niet gevoed kunnen worden vanaf de wortel, dien je ze wel goed te verzorgen met speciale shampoos en haarmaskers.

De hairextensions worden plukje voor plukje in je haar vastgezet. Aan de bovenzijde van zo’n plukje haar zit een bonding van keratine; een natuurlijke bouwstof van je haar. De plukjes haar worden met een Ultra Sonic machine vastgezet. Door wrijving van geluidsgolven uit deze machine met de keratine bonding wordt de bonding zacht gemaakt. Er komt dus geen hitte vrij bij het plaatsen, waardoor het dus niet schadelijk en/of pijnlijk is om het te laten zetten.

Het verwijderen van de hairextensions van Great Lengths moet na ongeveer 3 tot 4 maanden gebeuren. We verwijderen ze met een speciale verwijdertang met verwijdervloeistof. Dit zorgt ervoor dat de keratine bonding week wordt en los laat. Daardoor is de verwijdering onschadelijk en pijnloos.

Doordat er steeds plukjes echt mensenhaar geplaatst worden op je echte haar in plaats van een dikke mat, vermengen de plukjes haar gemakkelijk met je eigen haar. Daarnaast hebben de plukjes dus echte haarschubben en valt het ook zoals je eigen haar doet. Je ziet het verschil tussen echt haar en hairextensions van Great Lengths niet.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie