Great Lengths Verzorgingstips

Ik heb Great Lengths extensions laten plaatsen. Hoe houd ik deze mooi?

Haar is het ultieme accessoire van de vrouw. Iedereen wil volumineus en mooi haar dat er gezond en glanzend uitziet. Je haren kunnen je look sterk verbeteren.

Overtref je eigen haarkwaliteit met de Great Lengths haarstrengen. Hiermee creëer je direct:

  • Gezond en glanzend haar
  • Een dikke haardos
  • Een kapsel dat goed bij je past

Jouw Great Lengths haarstrengen verzorgen met ons assortiment verzorgingsproducten? Dat kan! En het is bovendien simpel.

Hier vind je een eenvoudig stappenplan. Volg deze op zodat jouw haarverlenging/verdikking tiptop in orde blijft en je ze langer in kunt houden. 

Je haar wassen

Wacht minstens 48 uur na de haarverlenging/verdikking met het wassen van je haar. Zo kunnen de bindingen zich vastzetten. Gebruik goede haarproducten. Waarom? Zo verbeter je de levensduur en de look van de haarstrengen. 

Was je haar minstens 2 keer per week en gebruik altijd conditioner. Was het haar nooit ondersteboven – houd het hoofd altijd recht. 

Je haar drogen

Dep het haar droog met een handdoek en vermijd droogwrijven met de handdoek. Borstel het haar volledig uit met een detangle brush. Begin het voordrogen bij de haarwortels en de bindingen op de middelmatige warme stand van de föhn. Daarna föhn je de haarlengten en punten. Föhn én borstel tegelijkertijd, met de wind gericht naar de haarpunten.

Herhaal deze handeling trapsgewijs op de volledige haarlengte. Volg de ronding van het hoofd en ga met de borstel over de bindingen tot het volledige haar is ontward en voorgedroogd. 

Wanneer je het haar aan de lucht laat drogen, borstel je het haar vóór het wassen.

Sport en levensstijl

De haarstrengen van Great Lengths passen bij de meeste levensstijlen, ook een sportieve. Maar wees toch voorzichtig bij volgende activiteiten. 

  • Zwemmen, vooral in zee- en chloorwater
  • Overmatige aerobe activiteiten
  • Sauna of stoomcabine

Bovenstaande activiteiten kunnen de levensduur van de bindingen beïnvloeden als deze vaak of dagelijks plaatsvinden.

Tot slot

Let goed op bij het (stevig) vastmaken van de extensions. Kies ervoor om de haren tijdens de eerste weken in te vlechten of maak een lage staart. Dit zodat de bindingen de hoofdhuid kunnen volgen, waarbij de richting van het vastmaken van de haarstrengen gerespecteerd wordt. Opsteken? Het is beter om dit niet meteen te doen – hoog opsteken in een knot of in een staart ook niet! 

hairextensions zetten, hairextensions, hairextensions laten zetten