Geef jij om je haar? Dan heb je deze producten sowieso in huis!

Om je gezonde haar te behouden, moet je het zelf goed verzorgen en behandelen. Goede verzorging begint bij hoogwaardige haarproducten. En laten wij nou net onze eigen HV3 productenlijn hebben! Deze 4 items heb je écht nodig om je lokken healthy en mooi te houden.

#1 – Black Clay Moisture Shampoo

Een goed reinigende shampoo die zacht is voor het haar en het haar soepel houdt. Het herstelt de vochtbalans en heeft een bijzondere werking op het volume van je haar. Bevat geen agressieve ingrediënten.

#2 – Moisture Volume Conditioner

Een intensieve conditioner voor alle haartypen op basis van aromatherapeutische oliën uit vanillebonen. Het herstelt de vochtbalans en geeft het haar een schitterende glans. Verzorgt het intensief met als resultaat; gezonder en vitaler haar. Parabenen-vrij en veilig voor de kleur.

#3 – Black Clay Moisture Mask

Dit intensieve masker heeft een verjongende werking op het haar. Het herstelt de vochtbalans en maakt het weer levendig. Het verzwaart niet, het hoeft niet lang in te trekken en je hebt er niet veel van nodig.

#4 – Allround spray

Deze all-in-one spray biedt UV-bescherming maar geeft het haar ook veel volume, zonder het plakkerig, stijf of hard te maken. Deze alcoholvrije styling spray geeft je haar super veel body en glans. Heeft geen verzwarende werking op het haar. Het is zowel geschikt voor steil als krullend haar.

De perfecte producten combinatie voor jouw haar-routine! Met deze combinatie van producten kun je je haar goed verzorgen en stylen. Je kunt de conditioner en het masker gemakkelijk afwisselen.

Tip: Slaap op een satijnen kussensloop. Hierdoor krijg je minder klitten in je haar en er ontstaat minder wrijving. De kans dat je haar breekt is dus kleiner. Must do!

Mooi en gezond haar begint met de juiste cut & color. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Come and get your look at Haarvisie!