Haarvisie productenlijn: HV3

Begin augustus 2019 hebben wij onze eigen productenlijn gelanceerd: HV3. HV3 staat voor Haarverzorging, Haarvorming & Haarvisie. De lijn bestaat uit 11 producten.

Wij zijn meer dan trots op het resultaat!

“Wij willen graag producten aanbieden aan onze klanten die zich aan de volgende belangrijke eisen voldoen; een goede verzorging zonder te verzwaren (haarverzorging) en een diversiteit aan styling op maat (haarvorming). Waar wij in de praktijk regelmatig tegen aan lopen zijn de volgende dingen; bestaande producten die vaak zijn gefocust op 1 doel, bijvoorbeeld volume, gladmakend, verstevigend.. maar de consument, jullie, wij allemaal, willen het liefst een combinatie hiervan.. (HV3). Wij geloven een mooie balans te hebben gevonden waarbij wij aan onze kritische eisen hebben kunnen voldoen maar ook aan het gemak voor jullie, en natuurlijk voor een betaalbare prijs om het extra aantrekkelijk te maken.”

1. Black Clay Moisture Shampoo
Een goed reinigende shampoo die zacht is voor het haar en het haar soepel houdt. Het herstelt de vochtbalans en heeft een bijzondere volume werking. Bevat geen agressieve ingrediënten.

2. Black Clay Moisture Mask
Dit intensieve masker heeft een verjongende werking op het haar. Het herstelt de vochtbalans en maakt het weer levendig. Het verzwaard niet, het hoeft niet lang in te trekken en je hebt er niet veel van nodig.

3. Moisture Volume Shampoo
Een sulfaatvrije, vochtherstellende shampoo dat het haar niet verzwaard. 11 natuurlijke bonatische extracten herstellen droog en beschadigd haar en geven body aan een fijne haarstructuur. Het is veilig voor de kleur en bevat geen sulfaten, parabenen en sodium.

4. Moisture Volume Conditioner
Een intensieve conditioner voor alle haartypes op basis van aroma therapeutische oliën uit vanille bonen. Het herstelt de vochtbalans en geeft het haar een schitterende glans en verzorgt het intensief met als resultaat; gezonder en vitaler haar. Parabenen vrij en veilig voor de kleur.

5. Detox Shampoo
Een diepreinigende shampoo die de hoofdhuid stimuleert en de zintuigen prikkelt door de herstellende Tea Tree olie. Het verwijdert oneffenheden en styling residu, maakt het haar zichtbaar dikker en voller. Geeft een mooie glans.

6. Blonde Toning Shampoo
Neutraliseert de gele kleur in highlights, blond en grijs haar.

7. Blonde Toning Conditioner
Neutraliseert de gele kleur in highlights, blond en grijs haar.

8. Allround Spray
Geeft je haar een enorme dosis volume zonder het plakkerig, stijf of hard te maken. Deze alcoholvrije styling spray geeft je haar super veel body en glans. Heeft geen verzwarende werking op het haar. Het is zowel geschikt voor stijl als krullend haar.

9. Hairshaper
Een echte alround shaper! Universeel te gebruiken, een hoge flexibele stevigheid en een goede glans. Makkelijk uitwasbaar en niet vet. Restylable.

10. Molding Paste
Een dikke universele pasta op basis van soja om iedere style te creëren zonder het haar vet te maken. Het geeft separatie en textuur en is makkelijk aan te brengen. Restylable.

11. Real Pomade
Deze wateroplosbare pomade zorgt voor een hoge stevigheid en een perfecte glans. De kracht is afhankelijk van het vochtniveau in het haar. Het kapsel kan opnieuw worden geactiveerd door water. Plakt niet, wordt niet vet en is makkelijk uitwasbaar.

Benieuwd geworden? Maak een afspraak bij ons en ervaar onze nieuwste productenlijn!