Eyecatcher: the two toned trend

Zou Cruella de Vil voor deze look het stijlicoon zijn geweest? Black and white, but make it stylish! De tweekleurige trend brengt dimensie, wekt interesse en maakt een statement. Naast de contrasterende kleuren wordt er ook gespeeld met de texturen van het haar. Wij raden dan ook aan om het haar te knippen voordat we de two toned look aanbrengen. Op deze manier werken de kleuren goed samen met jouw nieuwe kapsel. De two toned coupe komt dan nog beter tot z’n recht. Welke kleuren zou jij combineren?

The comeback

De two toned trend is een boomerang: hij blijft terugkomen. Remember Rihanna in 2009? Rihanna zette een nieuwe trend door haar two toned en opgeschoren kapsel. And it’s back again! Gen Z heeft deze trend uitgeroepen tot favoriet voor 2022. We zien dit terug bij bijvoorbeeld Dua Lipa. Platinum blonde lokken staan in sterk contrast met donkere wortels en bovenlaag. Super stoer en een echte eyecatcher. En makkelijk te onderhouden omdat de uitgroei juist de star player van deze look is.

two toned hair board

Time to Dye

Er is altijd baas boven baas. Billie Eilish heeft de two toned trend eigen gemaakt door nog een stap verder te gaan. Zij gebruikte neon groen en zwart. Een gewaagd fashion statement and we love it. Ook deze color combo kunnen wij bereiken voor de durfals onder jullie. Wij bleken het haar dan tot een lichte ondergrond en voegen daarna de gewenste kleur toe. Bijna iedere kleuren combo is mogelijk.

Looking for a new style icon

Ben je overtuigd en waag jij de sprong naar een two toned coupe? Of heb je misschien iets heel anders in gedachten? Alles is mogelijk bij Haarvisie. Wie weet ben jij wel de 2022 Rihanna en zet je een gehele nieuwe trend. Kom gezellig langs voor een afspraak! Deze maak je makkelijk via deze link. Ook voor de nieuwe color trend die jij wilt zetten staan onze specialisten open. Wij zijn heel benieuwd naar jouw inspirerende ideeën!