Flip in hair extensions

Er zijn tegenwoordig heel veel technieken om je haar te verlengen of volume te geven zoals bijvoorbeeld:

  1. Clip-ins
  2. Wax extensions
  3. Vlecht extensions
  4. Brazilian knooptechniek en noem verder maar op.Maar waar wij ontzettend fan van zijn, zijn de Flip in Hair extensions. Waarom? Er zijn talloze redenen, maar hieronder hebben we de vijf grootste voordelen opgesomd voor jou.

flip-in-hair, flip in hair extensions

1. We beginnen meteen met het grootste voordeel, het gemak. Binnen 1 minuut kun je een vollere en langere bos haar hebben. Het inbrengen en uitdoen van de flip in hair extensions is namelijk zo gedaan.

2. Dit gemak heeft vooral te maken met het feit dat er niet gewerkt wordt met clips, microringen of vlechten. Flip in Hair extensions zijn daarmee totaal onschadelijk voor je eigen haar, wat het een ideale oplossing maakt voor mensen met zwak en/of beschadigd haar. De flip in hair extensions worden namelijk niet bevestigd aan je natuurlijke haar, maar via een draadje dat over je hoofd en tussen je eigen haar gedragen wordt.

3. Het draad is een transparant visdraad waardoor het vrijwel onzichtbaar is. Je creëert met deze hair extensions dus een natuurlijke look. Niemand die het ziet!

4. Flip in Hair bestaat uit 100% human hair van de hoogste kwaliteit. Omdat het natuurlijk haar betreft kun je gewoon je föhn, krultang of stijltang blijven gebruiken. Gebruik vooraf wel een hitte beschermende conditioner of serum. Daarnaast kun je de hairextensions gewoon wassen en verzorgen, zolang je ze maar goed uitkamt van te voren en ze niet te vaak wast. Gebruik het liefst een speciale shampoo en spoel ze af met lauwwarm water. > Lees hier verder voor tips over de verzorging van je Flip in.

5. Een heel belangrijk voordeel: de prijs! Omdat de extensions van Flip In Hair alleen echt haar bevatten, hebben ze een veel langere houdbaarheid dan extensions van synthetisch haar. Daarnaast behoudt het langer haar glans. Verzorg je de extensions op een juiste manier dan kun je ze makkelijk jarenlang gebruiken! Relatief gezien dus een stuk goedkoper dan het steeds moeten vervangen van je vaste extensions.

Oftewel de meest gemakkelijke manier van haarverlenging zijn flip in hair extensions. Ze zijn niet slecht voor je eigen haar. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de hairextensions niet bij je eigen haar passen, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, structuren en kleuren. Kom langs en we helpen je graag bij je keuze!

Meer lezen over Haarstyling en hairextensions