De Hybrid kleur trend: kleur, glans, gemak en luxe!

Heb jij zin om een keer iets anders met jouw haar te doen, maar heb je nog niet iets gevonden wat je aanspreekt? Dan hebben wij misschien wel de ideale trend voor je. De ‘hybrid’ haarkleur trend is bij celebs al helemaal opgenomen en dit jaar zal deze trend alleen maar populairder worden, ook mainstream. Waarschijnlijk heb je ‘m al veel vaker gezien, en in dit artikel kijken we dan ook naar de hybrid (blonde) trend met alles wat je erover moet weten!

Wat is de hybrid haarkleur trend?

Deze look is eigenlijk een combinatie van een traditionele haarkleuring en een full head highlights behandeling. Het kleureffect dat deze trend heeft biedt glans en veel kleurdimensie, waardoor je een luxe look krijgt die je kunt vergelijken met de expensive blonde trend of winter gold kleur trend. Maar in tegenstelling tot de effecten van deze trends, die vaak alleen opgaan voor brunettes, is de hybrid trend voor iedereen – hij staat mooi bij brunettes, blondines en redheads. Hieronder een collectie van Hybrid Blonde creaties.

All-over kleur of zachte balayage op je natuurlijke kleur

Wil je de hybrid trend optimaal ownen, dan moet je naar een professionele salon met stylisten die in staat zijn om perfecte shades te creëren. Je kunt namelijk verschillende kanten op, afhankelijk van je eigen haarkleur en huidtint. Zo kun je gaan voor een all-over kleurbehandeling, maar je kunt ook gaan voor een zachte balayage met een diepere aanzet in jouw natuurlijke kleur zodat de kleur altijd mooi zal blijven overlopen bovenop je natuurlijke haarkleur.

Wij raden aan om te kiezen voor een gloss die ietsjes lichter is dan je natuurlijke kleur, zodat je nieuwe haarkleur letterlijk met je meebeweegt en de kleur van ‘binnenuit’ wordt gelift. En wat bedoelen we dan precies met een ‘gloss’? Nou, daarmee bedoelen we een lichte kleurbehandeling die veel glans en een subtiele kleurdimensie biedt. belangrijk is dat de look en feel van je haardos erop vooruit gaat.

Hoe onderhoud je de hybrid trend?

De hybrid kleurtrend is zoals je hebt gelezen universeel: (bijna) iedereen kan ermee aan de slag. Daarnaast is de hybrid trend ook low maintenance; je hoeft er bijna niets mee te doen qua onderhoud. Om het om te frissen kun je tussentijds een gloss behandeling doen in de salon. En verder heb je er niet not nauwelijks omkijken naar, ideaal dus!

Wil jij weten wat de hybrid hair trend voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Haarvisie, maak een afspraak of doe vrijblijvend een intake. En wil je meer weten over haartrends? Hou dan de blog van Haarvisie in de gaten!