De brunette copper haar trend 2023

Nu we eindelijk de echte lente voelen, zijn veel dames zoekende naar een haartrend waarmee ze een nieuwe, frisse start kunnen maken in 2023. Niet gek, want met een nieuw kapsel geef je meteen een boost aan je look. Er wordt veel geëxperimenteerd met kleuren, lengtes en nieuwe stijlen (zoals de Rachel Cut waar we het pas over hadden). 

Maar uiteindelijk draait het allemaal om natuurlijke schoonheid. Lekker in je vel zitten. En jezelf het kapsel geven dat het beste bij je past. Dit laatste geldt ook zeker voor brunettes. Daarom, speciaal voor alle brunettes en dames die hun haar brunette willen kleuren; een super populaire trend van het moment: de Brunette Copper. Lees snel verder!

Wat is de Brunette Copper trend?

Hebben we het over de Brunette Copper, dan hebben we het over een kleurtrend uit 2022 die ook nu -en de rest van het jaar 2023- nog steeds hot zal zijn. Copper is het Engelse woord voor koper (metaal), wat direct duidelijk maakt waar de Brunette Copper trend om draait. Een Brunette Copper is roodbruin-achtig, lijkend op de kleur van een stuiver. Deze kleur heeft een ‘liftend’ effect, oogt lekker fris en lumineus en is ook nog eens low maintenance. Dus wil je je kapsel een glitter- en glamour boost geven? Dan is dit een toptrend voor je (bijna) bruine lokken. 

Let op de juiste Copper tint

Ben je brunette, of wil je je haar richting brunette kleuren? Let dan goed op bij de Brunette Copper trend. Je zult, in overleg met je stylist, na moeten gaan welke tint koper het mooist bij je staat en echt bij je past. Dit is namelijk ook afhankelijk van de vorm van je gezicht, je huidtint en de kleur van je ogen. Gelukkig zijn er ook meerdere kopertinten, dus dat moet goed komen. En twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. 

Let’s get inspired

We zeiden het al, er zijn meerdere kopertinten. Bij Haarvisie hebben we dus ook vaker met het Brunette-Copper-bijltje gehakt. Bekijk hieronder ons Pinterestbord! Hopelijk inspireert het je! Ga je mee in de trend? Maak dan meteen een afspraak!